2 pladser, Blid Helende Yoga mod Stress..Forår 2020

22 apr 2020 kl. 19:30 - 20:45

Lilletoften 28a, 1 sal, 2740 Skovlunde

'Til blid yoga mod stress, finder jeg en lille vej tilbage til og hjem i mig selv. Jeg kan tilmed trække vejret igen og komme hjem i min krop og give min hjerne en pause/frirum. Tak Pippi-yoga, du giver noget helt særligt, med din viden, dit stemmeleje og din evne til, at skabe rum, plads og mulighed for heling og genopbyggelse. Det giver håb! Af hjertet tak!' (Deltager 2017)

Yogaholdet mod Stress mødes onsdage kl. 19.30 til 20.45..sæsonen varer til & med 27 Maj 2020..såfremt du ønsker at starte inden 22 april, skriv til mig.. PippiYoga@gmail.com : )

I yoga mod stress anvender vi fysiske stillinger, åndedræts opmærksomhed og meditative øvelser. Her er en høj grad af opmærksomhed på, hvordan yoga påvirker psyken positivt -hvilke yoga-øvelser, der hjælper mod fx. søvnløshed, tankemylder, heling af sorg eller vinterdepression.

Fysisk lærer du yoga-stillinger som øger din kropskontakt og din bevidsthed om hvilke bevægelser din krop holder af. Vi gennemfører yoga på måder som retter opmærksomheden indad og som opøver tillid til dine egne fornemmelser. Du trænes i at holde pause og at trække vejret helt ned i maven. Stemningen af ro, fokus og centrering går med dig langt ind i dit hverdags-liv.

Yoga med fokus på lindring og forebyggelse af stress er tiltænkt at være dit hellested. En rolig tid & et nænsomt rum, hvor her er plads til at du er dig. Yoga hos Lis inviterer til egenomsorg, selvrespekt og kontakt til din mavefornemmelse. Vær sød ved dig selv..kom til PippiYoga..hvor ægte heltinder (& helte) holder pauser.


En holdtilmelding hos PippiYoga inkluderer meget mere, end en ugentlig yoga-klasse;
Overblik over alt, din tilmelding indeholder

-adgang til PippiYoga's online-bibliotek i hele sæsonen. Yoga-biblioteket indeholder lydoptagelser & foto-serier med små yogaprogrammer bl.a. indenfor afstressning, ryg-træning, balance-øvelser & fodyoga (mod platfod/nedsunken forfod)

-mulighed for personlig vejledning/ekstra-instruktion i forlængelse af undervisningen (max 10 min pr gang)

-mulighed for at fremsende ønsker til særlige interessepunkter for yogaundervisningen

-mulighed for at flytte til et andet PippiYoga-forløb indenfor sæsonen, hvis du pludselig får brug for det (såfremt der er plads)

-mulighed for at give din plads til en anden, hvis der sker noget, hvor du ikke kan deltage i en længere periode

-rabat på privattimer, indenfor den aktuelle sæson


Niveauet er mildt og blidt. Både kvinder og mænd, nybegyndere og øvede er hjerteligt velkomne : )