2 x TESTSHOW - Jacob Wilson og Mads Holm - (sommerspecialpris)

eventet sluttede

2 x TESTSHOW - Jacob Wilson og Mads Holm - (sommerspecialpris)

Billetter fra DKK 65,00

Sted

Dato

30 aug 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

2 x TESTSHOW med Jacob Wilson og Mads Holm - "Sommerspecial"
Jacob tester til sin "Stand up Special"

Komiker Jacob Wilson blander satire og samfundskritik med hverdagsobservationer, hvilket giver hans shows både kant, genkendelighed og eftertanke.I sin over 15 år lange karriere på den danske stand up scene har Jacob Wilson medvirket i flere store stand up produktioner som stand-up.dk, Comedy Aid og Comedy Fight Club, vundet priser for tekstarbejde samt produceret one man shows rost af både publikum så vel som anmeldere.
Mads tester af til sit onemanshow "Jagten på Løkken"

Mads Holm har lavet stand-up i 6 år. I 2015/16 tog han landet rundt sammen med kollega Ane Høgsberg og lavede det anmelderroste “Det STORE Depressionsshow”. Dette show følger op på depressionsshowet og giver et indblik i forsøget om at nå tilbage til livet og om at komme videre fra depressionen.

Under sloganet “Make Mads Great Again” inviterer han publikum ind i hans post-depressive verden, hvor komikken kommer først og beslutninger nogen gange bliver taget mod bedre vidende, for grinets skyld. Et ærligt og sjovt show om at få det bedste ud af en række dårlige situationer.
SOMMERSPECIAL:
OBS OBS OBS: Én billet gælder for 2 personer. Så tag en ven under armen og kom forbi til en god omgang stand-up :)


Aldersbegrænsning: min. 15 år (af hensyn til komikerne på scenen)

Arrangør

OBS!!! Vi skifter billetsystem. Undskyld ulejligheden! Vi glæder os til at se dig :)

Lokation

Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .