20 års jubilæumskoncert

20 års jubilæumskoncert

Fra Gratis

Sted

Dato

10 jun 2023 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Skt. Clemens Drengekor kan i år fejre sit 20 års jubilæum - og det sker med denne jubilæumskoncert

Tidligere medlemmer af Skt. Clemens Drengekor er blevet inviteret til at deltage, både i koret og som solister. Det bliver en brag af en koncert. 

Hør blandt andre: Niklas Runge, Asbjørn, Jens Ginge, Johannes Bærentzen Pihl, samt naturligvis Skt. Clemens Drengekor i både sin nuværende og i "All-stars" udgave. Værker dirigeres af Dirigenter er Alexander Damsgaard, Jonas Rasmussen og Brian Stenger Poulsen

På programmet er værker som flere gange hen over de sidste 20 år har været på korets repertoire, bl.a. Fauré Cantique de Jean Racine, Bach: Jesus, bleibet meine Freude, Mozart: Ave Verum. Derudover musik af Niklas Runge og Asbjørn. Jens Ginge synger Salve Regina af Pergolesi og der uropføres Hymn to Cecilia som Skt Clemens Drengekor har bestil hos Alexander Damsgaard i anledning af jubilæumskoncerten

Det hele akkompagneres af Jubilæumsensemblet:
Signe Madsen, violin, Jette Jokumsen, violin, Anna Dahl, bratsch, Vincent Stadlmair, cello, Peter Prehn, kontrabas, Kristian Krogsøe, orgel


Arrangør

Skt. Clemens Drengekor blev grundlagt i 2003 af Carsten Seyer-Hansen i samarbejde med Aarhus Domkirke og Aarhus Musikskole. Siden oprettelsen har ambitionsniveauet været højt, og koret opfører jævnligt musikhistoriens største værker på et højt kunstnerisk niveau. Koret tæller 50 sangere i korets tre grupper: Skt. Clemens Drengekor, Skt. Clemens Aspirantkor og Skt. Clemens Spiredrengekor. Drengene modtager solosangsundervisning af uddannede sangpædagoger og undervises som en del af korprøverne i hørelære og musikteori. Skt Clemens Drengekor afholder hovedsageligt koncerter i Danmark og synger til gudstjenester i Aarhus Domkirke, men har også givet koncerter i Letland, Frankrig, Tyskland, på Færøerne, i Bratislava og i Wien. Koret arbejder ofte sammen med professionelle ensembler og orkestre, for eksempel Aarhus Jazzorkester, Concerto Copenhagen, Baroquearos, musikere fra Aarhus Symfoniorkester og flere andre.

Lokation

Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere