2015- 04 Workshop om crowdsourcing

21 apr 2015 kl. 09:00 - 12:00

Onkel Dannys Plads 1, Onkel Dannys Plads 1 (BorgerHuset i Cafeen), 1711 København V.


Nye muligheder i en online verden - CROWDSOURCING

Vil du gerne forstå, hvordan crowdsourcing kan bruges som forretningsmodel og arbejdsmetode, så er denne workshop din vej til at forstå, hvad crowdsourcing er, og hvordan det kan bruges.

At inddrage idéer og input fra mange kanter (kunder/borgere/-samarbejdspartnere/leverandører/interessenter) giver gode løsninger. Det ved vi. Men tænk hvis du kan få endnu flere med? Og få endnu bedre løsninger og resultater? Crowdsourcing er fremtidens måde at indsamle ideer, innovere og løse opgaver på. Fordi ingen af os i dag kan have al relevant viden og kompetence internt, uanset om du er stor eller lille, offentlig eller privat eller skal udvikle produkter eller services. Denne workshop hjælper dig igang med en earlybrid billet for bare 199,-

Hvis du kan tænke dig ret konkret at vide, hvad crowdsourcing kan gøre for dig, din arbejdsplads/virksomhed, så er denne workshop måske noget for dig.

På disse tre timer kommer vi vidt omkring og workshoppen indholder:

 • Introduktion til de forskellige crowdsourcing begreber - myter og fakta
 • Hvad kan vi bruge crowden til? Buissens model eller arbejdsmetode?
 • Konkrete eksempler på hvordan crowdsourcing kan gøre en forskel
 • Hvad motiverer crowden? Herunder hvordan belønner vi?
 • Hvorfor kan crowdsourcing gøre en forskel for vores innovation?
 • Kan crowden give svar på forretningsudfordringer?
 • Hvorfor gør udviklingen af internettet en forskel?
 • Hvilke platforme - hvor og hvornår kan vi bruge dem?

(Læs mere om crowdsourcing nedenfor)

Der vil være tid og rum til diskussioner, refleksion og enkelte øvelser.

På opfordring tilbyder vi netop nu (udover vores faste kurser og konsulentydelser indenfor crowdsourcing) denne halvdags-workshop i crowdsourcing til den aldeles fordelagtige pris af 199,- ved tilmelding inden 1. april. Efter 1. april er prisen 399,- incl. morgenmad og materialer.

Bag om workshoppen:

Pia Pinkowsky, cand.scient.pol. og chef for det danske crowdsourcing site InnovationsBørsen, faciliter formiddagen, der er udviklet i samarbejder med Susanne Rudbæk, næstformand i Dansk Crowdsourcing Forening, forfatter og foredragsholder.

Workshoppen afholdes tirsdag d. 21. april, fra kl. 9-12. Der er morgenmad fra kl. 8.30.

Sted: Onkel Dannys Plads 1, Vesterbro.

Hvis du har yderlige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på TLF: 29 89 11 09 eller adm@innovationsboersen.dk


Generelt om crowdsourcing:

Hvad er crowdsourcing?

"Crowdsourcing repræsenterer den handling en virksomhed eller institution udfører, når en funktion oprindeligt varetaget af medarbejdere, bliver outsourcet til et udefineret (og generelt stort) netværk af mennesker i form af en åben indkaldelse. Dette kan tage form af gruppeproduktion (når jobbet udføres i fællesskab), men varetages også ofte af enkelte individer. " – Jeff Howe

Begrebet crowdsourcing blev officielt defineret af Jeff Howe i 2006 og er med god grund det nyeste buzzword i moderne innovationstænkning. Ordet dækker bredt over de mange typer af tiltag, hvor offentlige eller private institutioner/virksomheder løser et konkret problem, ved en åben demokratisk benyttelse af både professionelles og frivilliges evner, input og bidrag. I dag arbejder både store og små virksomheder med crowdsourcing som en integreret del af deres forretningsstrategi. Eksempler på virksomheder der aktivt bruger crowdsourcing, er Lego (Lego Cuuso) samt Amazon (Mechanical Turk). Yderligere findes der deciderede crowdsourcing platforme som www.innocentive.com, samt virksomheder der er "født" crowdsourcingvirksomheder såsom www.threadless.com.

Crowdsourcing kan benyttes i alle brancher og industrier og på langt de fleste problemstillinger, bl.a. kan crowdsourcing benyttess til at:


  "No matter who you are, most of the smartest people work for someone else."
  – Bill Joy, Cofunder Sun Microsystems

 • Skab nye ideer
 • Optimere din business model
 • Accelerere innovation
 • Engagere kunder og interessenter
 • Reducere omkostninger
 • Øge effektiviteten

Overordnet for alle organisationer og virksomheder der bruger crowdsourcing-metoderne er, at resultaterne ved at inddrage "the crowd" er ekstremt positive både hvad angår idégenerering, vækst og højere omsætning. Globalt og i Europa kommer der derfor dagligt nye eksempler på virksomheders brug af crowdsourcing-metoderne.

Hvad betyder det for dig?

Ønsker du også at være på forkant med udviklingen og opnå indsigt og viden indenfor det 21-århundredes innovationsmindset – crowdsourcing, bør du kigge nærmere hér!

Vi får hele tiden at vide, at vi skal være mere innovative, producere mere på kortere tid og i det hele taget gøre tingene smartere og bedre. Men hvordan gør vi det, og hvilke redskaber kan vi bruge, for at opnå vores mål på kortest mulig tid? Dette er nogle af de spørgsmål, du får besvaret på vores workshop. Du vil efter denne dag føle dig godt sat ind i crowdsourcingverdenens begrebet, og vil være i stand til at vurdere, om dette er en metode, der fremadrettet vil kunne virke for dig og din virksomhed.

2015-04 workshop om crowdsourcing

Salg lukket


2015-04-21 Workshop om Crowdsourcing

Salg lukket