spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

2015- 04 Workshop om crowdsourcing

Afholdt event

2015- 04 Workshop om crowdsourcing

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

21 apr 2015 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

Nye muligheder i en online verden - CROWDSOURCING

Vil du gerne forstå, hvordan crowdsourcing kan bruges som forretningsmodel og arbejdsmetode, så er denne workshop din vej til at forstå, hvad crowdsourcing er, og hvordan det kan bruges.

At inddrage idéer og input fra mange kanter (kunder/borgere/-samarbejdspartnere/leverandører/interessenter) giver gode løsninger. Det ved vi. Men tænk hvis du kan få endnu flere med? Og få endnu bedre løsninger og resultater? Crowdsourcing er fremtidens måde at indsamle ideer, innovere og løse opgaver på. Fordi ingen af os i dag kan have al relevant viden og kompetence internt, uanset om du er stor eller lille, offentlig eller privat eller skal udvikle produkter eller services. Denne workshop hjælper dig igang med en earlybrid billet for bare 199,-

Hvis du kan tænke dig ret konkret at vide, hvad crowdsourcing kan gøre for dig, din arbejdsplads/virksomhed, så er denne workshop måske noget for dig.

På disse tre timer kommer vi vidt omkring og workshoppen indholder:

  • Introduktion til de forskellige crowdsourcing begreber - myter og fakta
  • Hvad kan vi bruge crowden til? Buissens model eller arbejdsmetode?
  • Konkrete eksempler på hvordan crowdsourcing kan gøre en forskel
  • Hvad motiverer crowden? Herunder hvordan belønner vi?
  • Hvorfor kan crowdsourcing gøre en forskel for vores innovation?
  • Kan crowden give svar på forretningsudfordringer?
  • Hvorfor gør udviklingen af internettet en forskel?
  • Hvilke platforme - hvor og hvornår kan vi bruge dem?

(Læs mere om crowdsourcing nedenfor)

Der vil være tid og rum til diskussioner, refleksion og enkelte øvelser.

På opfordring tilbyder vi netop nu (udover vores faste kurser og konsulentydelser indenfor crowdsourcing) denne halvdags-workshop i crowdsourcing til den aldeles fordelagtige pris af 199,- ved tilmelding inden 1. april. Efter 1. april er prisen 399,- incl. morgenmad og materialer.

Bag om workshoppen:

Pia Pinkowsky, cand.scient.pol. og chef for det danske crowdsourcing site InnovationsBørsen, faciliter formiddagen, der er udviklet i samarbejder med Susanne Rudbæk, næstformand i Dansk Crowdsourcing Forening, forfatter og foredragsholder.

Workshoppen afholdes tirsdag d. 21. april, fra kl. 9-12. Der er morgenmad fra kl. 8.30.

Sted: Onkel Dannys Plads 1, Vesterbro.

Hvis du har yderlige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på TLF: 29 89 11 09 eller adm@innovationsboersen.dk


Generelt om crowdsourcing:

Hvad er crowdsourcing?

"Crowdsourcing repræsenterer den handling en virksomhed eller institution udfører, når en funktion oprindeligt varetaget af medarbejdere, bliver outsourcet til et udefineret (og generelt stort) netværk af mennesker i form af en åben indkaldelse. Dette kan tage form af gruppeproduktion (når jobbet udføres i fællesskab), men varetages også ofte af enkelte individer. " – Jeff Howe

Begrebet crowdsourcing blev officielt defineret af Jeff Howe i 2006 og er med god grund det nyeste buzzword i moderne innovationstænkning. Ordet dækker bredt over de mange typer af tiltag, hvor offentlige eller private institutioner/virksomheder løser et konkret problem, ved en åben demokratisk benyttelse af både professionelles og frivilliges evner, input og bidrag. I dag arbejder både store og små virksomheder med crowdsourcing som en integreret del af deres forretningsstrategi. Eksempler på virksomheder der aktivt bruger crowdsourcing, er Lego (Lego Cuuso) samt Amazon (Mechanical Turk). Yderligere findes der deciderede crowdsourcing platforme som www.innocentive.com, samt virksomheder der er "født" crowdsourcingvirksomheder såsom www.threadless.com.

Crowdsourcing kan benyttes i alle brancher og industrier og på langt de fleste problemstillinger, bl.a. kan crowdsourcing benyttess til at:


    "No matter who you are, most of the smartest people work for someone else."
    – Bill Joy, Cofunder Sun Microsystems

  • Skab nye ideer
  • Optimere din business model
  • Accelerere innovation
  • Engagere kunder og interessenter
  • Reducere omkostninger
  • Øge effektiviteten

Overordnet for alle organisationer og virksomheder der bruger crowdsourcing-metoderne er, at resultaterne ved at inddrage "the crowd" er ekstremt positive både hvad angår idégenerering, vækst og højere omsætning. Globalt og i Europa kommer der derfor dagligt nye eksempler på virksomheders brug af crowdsourcing-metoderne.

Hvad betyder det for dig?

Ønsker du også at være på forkant med udviklingen og opnå indsigt og viden indenfor det 21-århundredes innovationsmindset – crowdsourcing, bør du kigge nærmere hér!

Vi får hele tiden at vide, at vi skal være mere innovative, producere mere på kortere tid og i det hele taget gøre tingene smartere og bedre. Men hvordan gør vi det, og hvilke redskaber kan vi bruge, for at opnå vores mål på kortest mulig tid? Dette er nogle af de spørgsmål, du får besvaret på vores workshop. Du vil efter denne dag føle dig godt sat ind i crowdsourcingverdenens begrebet, og vil være i stand til at vurdere, om dette er en metode, der fremadrettet vil kunne virke for dig og din virksomhed.

Lokation

Onkel Dannys Plads 1, Onkel Dannys Plads 1 (BorgerHuset i Cafeen), 1711 København V.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .