spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

25 Years of RAM Records

Afholdt event

25 Years of RAM Records

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 dec 2017 kl. 23:00 - 03 dec 2017 kl. 05:00

Beskrivelse

25 Years of RAM Records

I et kvart århundrede har det engelske pladeselskab RAM Records været toneangivende inden for den elektroniske musik, og det bliver fejret på udvalgte klubber i Europa, og selvfølgelig også i Danmark, hvor Pumpehuset lægger rammer til en drum’n’bass-fest et godt stykke ud over det sædvanlige med bl.a. legenderne Bad Company, der netop er blevet gendannet, og producer-geniet Audio, samt mange, mange flere.

Det hele startede i 1992, hvor dj’en Andy C etablerede RAM Records sammen med vennen Ant Miles, og siden har selskabet om nogen sat drum’n’bass-musikken på landkortet ved at skubbe navne som Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Wilkinson og Bad Company frem på elektroniske musiks verdensscene. Det er på sin plads at omtale RAM Records som drum’n’bass-genrens solide fundament, der den dag i dag stadig er med til at udvikle og udfordre genren, og gennem tiden har selskabet vist en enorm musikalsk spændvidde fra undergrundens dybe kløfter helt op til toppen af hitlisterne.

For at fejre sine imponerende mange år på toppen genudgiver RAM Records fem klassikere fra bagkataloget samt en stor bunke nye udgivelser og remix, men størst af alt hiver selskabet et ultrastærkt lineup med til fejringen i Pumpehuset.

Alene det at Bad Company er blevet gendannet bør i sig selv være lokkende nok. Bad Company anses af mange for at det producerteam, der har haft størst indvirkning på drum’n’bassen, hvor de med deres cutting edge bas, synth og attitude skabte en ny vej i musikken, en vej som mange andre siden er gået. Derudover vil den benhårde og kompromisløse producer Audio sørge for et tungt og hæsblæsende tempo, mens 2SHY MC’er og et vildt crew med rødder i den københavnske drum’n’bass-scene føjer endnu flere niveauer til festen.

LINEUP:

BAD COMPANY (UK)

AUDIO (UK)

2SHY MC (UK)

DJ NIS

RA:SKL

PECKERHEAD

DJ BREAKFAST

BOBBY 6 KILLER

SKANKILLER

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .