26 oktober klarsyn i Esbjerg i selskab med ånderne og Christian Viborg på Jerne Kro i Esbjerg

Fredensgade 28, 6705 Esbjerg
26 okt 2021 kl. 19:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg på Jerne Kro i Esbjerg Ø

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.


Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Arr. Christian Viborg 

Sted: Jerne Kro. Fredensgade 28 6705 Esbjerg Ø 

Dato: 26 oktober 2021  

Kl. 19.30 -21.30

Dørene åbnes 19.00

Billetter købes på billetto.dk søg på Christian Viborg 

Entre: 200.00 kr. plus gebyr

billetter sælges ved døren hvis der ikke er udsolgt.   

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen. 


Der er begrænset antal billetter og publikum placeres sikkert i salen med mellemrum til hinanden og gæsterne er placeres ifh retningslinjer der er opsat på områder, Vi sørger for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge ramme. Der er håndsprit til rådighed ved indgangen.  


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke