27 oktober Klarsyn i Vordingborg - i selskab med ånderne & Christian Viborg

27 okt 2020 kl. 19:30 - 21:30

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk


Adressen: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg
Dato: 27 oktober 2020

Kl.: 19.30 -21.30 

Pris 190 kr plus gebyr

Billetter købes på billetto.dk søg på Christian Viborg 
Er der ikke udsolgt, sælges billetter ved indgangen.  
Dørene åbnes 18.00

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen. 

Adressen: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg


Der er begrænset antal billetter og publikum placeres sikkert i salen med mellemrum til hinanden og gæsterne er placeres ifh retningslinjer der er opsat på områder, Vi sørger for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge ramme. Der er håndsprit til rådighed ved indgangen.  

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke