28 januar klarsyn i Esbjerg i selskab med ånderne og Christian Viborg på Jerne Kro i Esbjerg

28 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Jerne Kro, Fredensgade 28, 6705 Esbjerg

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg på Jerne Kro i Esbjerg Ø

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsyns aftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Arr. Christian Viborg 

Sted: Jerne Kro. Fredensgade 28 6705 Esbjerg Ø 

Dato: 28 januar 2020. 

Kl. 19.00 -21.00

Dørene åbnes 18.30

Billetter købes på billetto.dk søg på Christian Viborg 

Entre:160.00 kr. plus gebyr

billetter sælges ved døren hvis der ikke er udsolgt.   

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen.