2G Klassisk Rally 2018

05 jun 2018 kl. 09:30 - 13:30

Skovshoved havn, Skovshoved havn 14, 2920 Charlottenlund

Velkommen til 2G KLASSISK RALLY 2018
De fleste klassiske biler ejes og køres af ældre mænd, derfor slår arrangementet et slag for at hive de yngre generationer med i bilerne - derfor skal der være mindst 20 års aldersforskel på chauffør og co-driver. Inviter en yngre kollega, naboens datter eller lok din egen datter/søn med. Alle engelske biler fra før 2000, kan deltage uanset om de er medlem af nogen mærkeklub.

Løbet starter og slutter fra Skovshoved Havn’s sydlige P-plads ved Nordbjærgs Bådværft, hvor der er masser af P-pladser. Ved starten serveres en morgenbolle og en kop kaffe/te. Der er 8 poster med opgaver til både bil-nørderne og til dem, som er stærkere i almenviden. Ved start udleveres en liste med adressen på de 8 poster og så må bilerne selv tilrettelægge, hvilken rækkefølge de ønsker at besøge posterne.

Det er tilladt at anvende KRAK-vejviser, GPS, smartphone og lignende, både til at finde vej og til at søge svar på spørgsmålene.


Distancen er knap 100 km, så ruten kan gennemføres i hyggetempo, forudsat bilen ikke går i stå og man finder den rette vej og posterne.


Tilmelding og betaling
Pris pr. bil: kr. 110,- + Billetto-gebyr (Dækker chauffør + co-driver). Evt. flere passagerer betaler kr. 20,- på dagen).
Tilmeldingsgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning af hele arrangementet, men ikke ved afbud grundet fx tekniske problemer med bilen, dårligt vejr, sygdom eller lignende.Tilmeldingsfrist: Mandag d. 4. juni 2018

1 bil incl. chauffør + co-driver

Salg lukket