3 dages forårs YOGA retreat

10 maj 2018 kl. 14:00 - 13 maj 2018 kl. 12:00

Enghavegaardens Bed & Breakfast, Kertemindevej 135, Kertemindevej 147 , 5800 Nyborg


3 dages forårs Retreat på Fyn med fuld forplejning, yoga & mindfulness med undervisningen af Evy Sampson

Tid til forkælelse, dyk ned i gear og ind i dig selv. Træk dig væk fra hverdagens larm og gøremål i alt det ydre og giv dig selv en velfortjent pause til at søge indad og nyde nuet i fred og ro, fordybelse og stilhed.

I natur smukke omgivelser på Fyn mellem Kerteminde og Nyborg ligger Enghavegaardens Bed & Breakfast. Et perfekt sted til dette yoga og mindfulness retreat. Her bringes fokus på ned i gear med den blide hatha yoga i tæt kombination af vejrtrækningsøvelser, meditation og en indbydelse til 'bare at være'. Væren med dig selv, hygge, nærvær, egen tid på egen hånd, grin, glæde, latter og samvær med andre end dig selv vil desuden også være muligt. Nyd tid til mindful walking i de natur skønne områder og strand tæt ved.

Programmet er lavet så både nybegyndere og øvede kan deltage. Både yoga, mindfulness, mad og overnatning er inkl. i prisen. Underviser på dette yoga mindfulness retreat er Evy Sampson. Evy underviser yoga med det formål at skabe en dybere kontakt til hele kroppen. 'Yoga er en leg med kroppen' og et møde med hele dig, gennem stræk, balanceøvelser og åndedrættet. Evy har desuden et spirituelt livssyn som skinner igennem hendes undervisning, hun arbejder med at opnå kontakt mellem krop, sind & ånd for en større forståelse for kroppens sprog og hvordan kroppen kommunikerer til os. Evy afslutter yoga undervisningen med en meditativ afspænding og meditation. Evy har 17 års undervisnings erfaring i arbejdet som yoga underviser og personlig træner og tilbyder en krop og sjæl i balance via hendes virke med yoga, meditation, mindfulness, sund kost og personlig udvikling som coach og mentor.

Evy underviser den rolige og meditative Hatha yoga. Forøget livsglæde, indre ro, velvære, egen opmærksomhed og kærlighed, øget bevidsthed og selvtillid er blot få kvaliteter du vil opnå på dette yoga retreat, og Evy giver sig tid til at rette deltagere så de føler sig godt tilpas og dermed får mest muligt ud af øvelserne.

Læs mere om Evy her

TILMELDING og PRISER

Reatreatet er en lille eksklusivt én af slagsen med plads til max 12 personer, så skynd dig at booke din plads inden naboen! Overnatning sker i fine dobbeltværelser med adgang til delt bad og toiletter. Man kan max købe to billetter ad gangen, så det giver mulighed for at du sammen med en ven eller veninde kan dele det samme værelse. (Se billeder af værelserne samt faciliteterne og omgivelserne her)

PRISER: Retreatet fra koster fra 3995,- pr. prs. alt afhængig af hvilken type værelse man vælger. Prisen inkludere undervisning i 3 dage, 3 overnatninger, fuld pension med vegetariske retter, snacks, kaffe/te/saft mellem måltiderne, adgang til opvarmet swimmingpool, sengelinned, håndklæder, yogamåtter, fleecetæpper til undervisningen og WIFI

EARLYBIRD PRIS: fra 3695,- ved køb inden d.31/12-17!

Sidste tilmeldningsfrist for Earlybird er d. 31/12-17 og derefter er sidste tilmeldingsfrist d. 04/05-18.

Retreatet gennemføres kun ved tilmelding af minimum 8 deltagere og bliver retreatet aflyst refunderes det indbetalte beløb (minus gebyr) fra Billetto. Man står selv for at sælge sin billet og plads videre, hvis man bliver forhindret i at deltage på retreatet, pengene kan desværre ikke refunderes.

Yoga mindfullness program

Torsdag ankomst fra kl. 14.00

Kl. 15.45 Velkomst

Kl. 16:00-17:30 Yoga mindfulness

Kl. 18:30 Aftensmad

Kl. 20:00-21:30 Mindfulness the

Fredag:

Kl. 9:00 Morgenmad

Kl. 10:00-11:30 Yoga mindfulness

Kl. 13:00 Frokost

Kl. 16:00-17:30 Yoga meditation

Kl. 18:30 aftensmad

Kl. 20-21:30 meditation/mindfulness the

Lørdag;

Kl. 9:00 Morgenmad

Kl. 10:00-11:30 Yoga mindfulness

Kl. 13:00 frokost

Kl. 15:00 17:30 Mindful walking

Kl. 18:30 aftensmad

Kl. 20-21:30 meditation/mindfulness the

Søndag:

Kl. 9.00 Morgenmad & hyggestunder

Check ud senest kl. 12:00

Med forbehold for ændringer i yoga programmet

EARLYBIRD PRIS 3 dages forårs YOGA retreat i delt dobbeltværelse med dele toilet-bad

Salg lukket


3 dages forårs YOGA retreat i delt dobbeltværelse med dele bad-toilet

Salg lukket


MEN ONLY værelse, EARLYBIRD PRIS delt Herreværelse med dele toilet-bad

Salg lukket