spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

3 dages forårs YOGA retreat

Event aflyst

3 dages forårs YOGA retreat

Fra DKK 3.120,00

Sted

Dato

04 maj 2018 kl. 14:00 - 06 maj 2018 kl. 12:00

Beskrivelse

3 dages forårs Retreat på Fyn med fuld forplejning, yoga & mindfulness med undervisning af Lilian Canto Martinez & Barbara Barriga Persson.

I natur smukke omgivelser på Fyn mellem Kerteminde og Nyborg ligger Enghavegaardens Bed & Breakfast. Et perfekt sted til dette yoga og mindfulness retreat. Her bringes fokus på ned i gear med restorative yoga i tæt kombination af vejrtrækningsøvelser, meditation og en indbydelse til 'bare at være'.

Restorative yoga/ genopbyggende yoga for alle.

En form for yoga afspænding, hvor vi forsøger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. Med brug af hjælpemidler er det lettere at slappe af i yoga stillingerne alt imens kroppen stimuleres af yogaens gavnlige virkninger. Mens nogle genopbyggende yoga stillinger er til gavn for hele kroppen, er andre rettet mod bestemte dele af kroppen, såsom hjertet eller lungerne.

Restorative yoga stimulerer og blødgør de indre organer. Blodet iltes og affaldsstoffer udskilles. Hjerterytme og blodtryk sænkes, og nervesystemet beroliges. Som sådan vil det almindelige nervesystem være i hvile, og musklerne bliver mere afslappet. Konstant praksis af genoprettende yoga vil gøre din krop mindre sårbar over for stress-relaterede sygdomme, og hjælpe dig med at opnå optimal sundhed.

Yoga og mindfulness instruktør er Lilian Canto Martinez. Lilian er uddannet instruktør indenfor kontor- og ansigtsyoga samt yogaterapeut fra Indien. Derudover er hun uddannet stresscoach og certificeret ”Heal Your Life” træner og coach baseret på Louise L. Hay’s filosofi. Hun har undervist både private og i virksomheder i yoga og vejrtrækningskurser. Lilian driver virksomheden Casa Natural, mød hende her: www.casanatural.dk

Barbara Barriga Persson er oprindelig fra Mexico men har boet i Danmark i 20 år. Hun har praktiseret Ashtanga Yoga i omkring 10 år. Dette er en form for dynamisk yoga, hvor hun de seneste år har tilpasset hendes praksis og har gjort det til en personlig variation inden for Yoga, hvor hun kombinerer Ashtanga Yoga med spændingsøvelser hvor fokus er at klemme musklerne på en bevist måde, nogle gange med hjælp af vægte eller egen kropsvægt, dette kan give meget mere faste muskler, smidighed og mere styrke og kontrol over kroppen, samtidig får man øget koncentrationen og man opnå en rolig og bevidst mental tilstand.

Yoga mindfulness program

Fredag:
Kl.14:00 Velkommen
Kl.15:00 Restorative yoga
Kl.16:00 Mindfuldness
Kl.18:00 Aftensmad
Kl. 20.00 Optional lille fordrag eller arrangement.

Lørdag:
Kl. 7.00 Yoga med vægte
Kl. 9.00 Morgenmad
Kl. 11:00 Restaurative yoga
kl. 13:00 Frokost
Kl.15:00 Mindfulness
Kl.18:00 Aftensmad
Kl. 20:00 Lille fordrag eller arrangement optional

Søndag:
Kl. 07:00 Yoga med vægte
Kl. 09:00 Morgenmad
Kl.10.00 Mindfuldness
Kl.12.00 Farvel og tak for denne gang

TILMELDING og PRISER

Reatreatet er en lille eksklusivt én af slagsen med plads til max 12 personer, så skynd dig at booke din plads inden naboen! Overnatning sker i fine dobbeltværelser med adgang til delt bad og toiletter, dog findes et enkelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, evt. til et par. Man kan max købe to billetter ad gangen, så det giver mulighed for at du sammen med en ven eller veninde kan dele det samme værelse. (Se billeder af værelserne samt faciliteterne og omgivelserne her)

PRISER: Retreatet fra koster fra 3420,- pr. prs. alt afhængig af hvilken type værelse man vælger. Prisen inkludere undervisning i 3 dage, 2 overnatninger, fuld pension med vegetariske retter, snacks, kaffe/te/saft mellem måltiderne, adgang til opvarmet swimmingpool, sengelinned, håndklæder, yogamåtter, fleecetæpper til undervisningen og WIFI

EARLYBIRD PRIS: fra 3120,- ved køb inden d.01/12-17!

Sidste tilmeldingsfrist for Earlybird er d. 30/11-17 og derefter er sidste tilmeldingsfrist d.20/4-18.

Retreatet gennemføres kun ved tilmelding af minimum 8 deltagere og bliver retreatet aflyst refunderes det indbetalte beløb (minus gebyr) fra Billetto. Man står selv for at sælge sin billet og plads videre, hvis man bliver forhindret i at deltage på retreatet, pengene kan desværre ikke refunderes.

Med forbehold for ændringer i yoga programmet

Lokation

Enghavegaardens Bed & Breakfast Enghavegaardens Bed & Breakfast, Kertemindevej 135, Kertemindevej 147 , 5800 Nyborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .