3 dages forårs YOGA retreat

04 maj 2018 kl. 14:00 - 06 maj 2018 kl. 12:00

Enghavegaardens Bed & Breakfast, Kertemindevej 135, Kertemindevej 147 , 5800 Nyborg

3 dages forårs Retreat på Fyn med fuld forplejning, yoga & mindfulness med undervisning af Lilian Canto Martinez & Barbara Barriga Persson.

I natur smukke omgivelser på Fyn mellem Kerteminde og Nyborg ligger Enghavegaardens Bed & Breakfast. Et perfekt sted til dette yoga og mindfulness retreat. Her bringes fokus på ned i gear med restorative yoga i tæt kombination af vejrtrækningsøvelser, meditation og en indbydelse til 'bare at være'.

Restorative yoga/ genopbyggende yoga for alle.

En form for yoga afspænding, hvor vi forsøger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. Med brug af hjælpemidler er det lettere at slappe af i yoga stillingerne alt imens kroppen stimuleres af yogaens gavnlige virkninger. Mens nogle genopbyggende yoga stillinger er til gavn for hele kroppen, er andre rettet mod bestemte dele af kroppen, såsom hjertet eller lungerne.

Restorative yoga stimulerer og blødgør de indre organer. Blodet iltes og affaldsstoffer udskilles. Hjerterytme og blodtryk sænkes, og nervesystemet beroliges. Som sådan vil det almindelige nervesystem være i hvile, og musklerne bliver mere afslappet. Konstant praksis af genoprettende yoga vil gøre din krop mindre sårbar over for stress-relaterede sygdomme, og hjælpe dig med at opnå optimal sundhed.

Yoga og mindfulness instruktør er Lilian Canto Martinez. Lilian er uddannet instruktør indenfor kontor- og ansigtsyoga samt yogaterapeut fra Indien. Derudover er hun uddannet stresscoach og certificeret ”Heal Your Life” træner og coach baseret på Louise L. Hay’s filosofi. Hun har undervist både private og i virksomheder i yoga og vejrtrækningskurser. Lilian driver virksomheden Casa Natural, mød hende her: www.casanatural.dk

Barbara Barriga Persson er oprindelig fra Mexico men har boet i Danmark i 20 år. Hun har praktiseret Ashtanga Yoga i omkring 10 år. Dette er en form for dynamisk yoga, hvor hun de seneste år har tilpasset hendes praksis og har gjort det til en personlig variation inden for Yoga, hvor hun kombinerer Ashtanga Yoga med spændingsøvelser hvor fokus er at klemme musklerne på en bevist måde, nogle gange med hjælp af vægte eller egen kropsvægt, dette kan give meget mere faste muskler, smidighed og mere styrke og kontrol over kroppen, samtidig får man øget koncentrationen og man opnå en rolig og bevidst mental tilstand.

Yoga mindfulness program

Fredag:
Kl.14:00 Velkommen
Kl.15:00 Restorative yoga
Kl.16:00 Mindfuldness
Kl.18:00 Aftensmad
Kl. 20.00 Optional lille fordrag eller arrangement.

Lørdag:
Kl. 7.00 Yoga med vægte
Kl. 9.00 Morgenmad
Kl. 11:00 Restaurative yoga
kl. 13:00 Frokost
Kl.15:00 Mindfulness
Kl.18:00 Aftensmad
Kl. 20:00 Lille fordrag eller arrangement optional

Søndag:
Kl. 07:00 Yoga med vægte
Kl. 09:00 Morgenmad
Kl.10.00 Mindfuldness
Kl.12.00 Farvel og tak for denne gang

TILMELDING og PRISER

Reatreatet er en lille eksklusivt én af slagsen med plads til max 12 personer, så skynd dig at booke din plads inden naboen! Overnatning sker i fine dobbeltværelser med adgang til delt bad og toiletter, dog findes et enkelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, evt. til et par. Man kan max købe to billetter ad gangen, så det giver mulighed for at du sammen med en ven eller veninde kan dele det samme værelse. (Se billeder af værelserne samt faciliteterne og omgivelserne her)

PRISER: Retreatet fra koster fra 3420,- pr. prs. alt afhængig af hvilken type værelse man vælger. Prisen inkludere undervisning i 3 dage, 2 overnatninger, fuld pension med vegetariske retter, snacks, kaffe/te/saft mellem måltiderne, adgang til opvarmet swimmingpool, sengelinned, håndklæder, yogamåtter, fleecetæpper til undervisningen og WIFI

EARLYBIRD PRIS: fra 3120,- ved køb inden d.01/12-17!

Sidste tilmeldingsfrist for Earlybird er d. 30/11-17 og derefter er sidste tilmeldingsfrist d.20/4-18.

Retreatet gennemføres kun ved tilmelding af minimum 8 deltagere og bliver retreatet aflyst refunderes det indbetalte beløb (minus gebyr) fra Billetto. Man står selv for at sælge sin billet og plads videre, hvis man bliver forhindret i at deltage på retreatet, pengene kan desværre ikke refunderes.

Med forbehold for ændringer i yoga programmet

EARLYBIRD PRIS 3 dages forårs YOGA retreat i delt dobbeltværelse med dele toilet-bad

Salg lukket

3 dages forårs YOGA retreat i delt dobbeltværelse med dele bad-toilet

Salg lukket

V.I.P. EARLYBIRD 3 DAGES 3 dages forårs YOGA retreat 2 personer i stort dobbeltværelse med eget bad og toilet

Salg lukket

V.I.P. 3 dages forårs YOGA retreat 2 personer i stort dobbeltværelse med eget toilet-bad

Salg lukket

MEN ONLY EARLYBIRD 3 dages forårs YOGA retreat i delt Herreværelse med dele toilet-bad

Salg lukket

MEN ONLY værelse, 3 dages forårs YOGA retreat i delt Herreværelse med dele toilet-bad

Salg lukket