3 december Klarsyn i Hjørring - i åndernes selskab med Christian Viborg

03 dec 2020 kl. 19:00 - 21:00

Metropolens mødesal, Østergade 30 , Metropolens, 9800 Hjørring

Bemærk venligst at der ligger en systemfejl og en fejl i datoen. Foredraget er tirsdag den 3 december 2019. Fejlen er ved at blive rettet ved billettos, system tekniker.   

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Er der ikke udsolgt på billetto.dk, sælges der billetter i døren.

Dato: 3 december 2019  

Kl. 19.00 - 21.00

Entre: 160 kr. plus gebyr til billetto.dk (kr.16,24 kr.)

Adressen: Metropolens mødesal,
Østergade 30 , Metropolens, 9800 Hjørring