spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

3 måneders kursusforløb: Ud af diabetes 2 på Kurhotel Skodsborg

Afholdt event

3 måneders kursusforløb: Ud af diabetes 2 på Kurhotel Skodsborg

Fra DKK 8.500,00

Sted

Dato

01 sep 2018 kl. 09:30 - 21 sep 2018 kl. 18:00

Beskrivelse

3 måneders kursusforløb til dig med diabetes 2 - og til din partner

Drømmer du om at sætte din diabetes 2 på standby med ny viden og nye redskaber, du kan bruge i hverdagen? Så tag på dit livs kursus som type 2 diabetiker og få dit blodsukker tilbage i et sundt samarbejde med din kompetente krop. Kurset kan være startskuddet til en fremtid med mere energi og sundhed uden diabetes 2 symptomer.

Med en mission om at give dig redskaberne til at sætte din type 2 diabetes på standby eller exit tager Anette Sams sine kursusdeltagere med på en rejse ind i deres egen kompetente krop. Deltagerne får forklaringerne på, hvordan type 2 diabetes påvirker kroppen, og hvordan man med simple justeringer kan igangsætte positive sundhedsspiraler – frem for ubevidst at holde kroppen fastlåst i en situation, der vedligeholder diabetes 2.

Det er de simple forklaringer af den komplekse biologi, der er Anettes store force, for pludselig bliver det hele logisk og let at navigere i – og snart belønner kroppen dig for din indsats.

Kursusforløbet indeholder

  • En kursusdag på Kurhotel Skodsborg incl. sundhedsfremmende frokost.
  • Din personlige plan til målrettet diabetesfrihed i godt samarbejde med det etablerede sundhedssystem.
  • Anette Sams’ bog ’Ud af diabetes 2’ med opskrifter af Thomas Rode Andersen.
  • Adgang til lukket motivationsgruppe.
  • En individuel midtvejssamtale med underviseren.
  • En eftermiddag med fælles afrunding på Kurhotel Skodsborg.


Om underviseren Anette Sams

Anette Sams er tidligere diabetesforsker og director i Novo Nordisk. For 3 år siden sagde hun sit job op for at give Danmark ’kørekort til sukker’. Nogle af de råd og myter om sundhed, der huserer i samfundet, er direkte diabetes-accelererende, og det vil Anette Sams lave om på. Udover kurser for diabetikere giver Anette ’kørekort til sukker’ til skoleelever. Derudover holder hun sundhedsforedrag på offentlige og private arbejdspladser, til foreninger og biblioteker og tilbyder konsulentydelser og inspiration til virksomheder, der ønsker en tidssvarende sundhedskultur.



KURSUSFORLØBETS TRE HOVEDELEMENTER

DEL 1 – KURSUSDAG PÅ KURHOTEL SKODSBORG inkl. frokost

Her får du konkret og sundhedsfremmende viden, som direkte kan integreres i hverdagen, når du går hjem. Kursusdagen byder også på nærværende øvelser og forsøg, og du kommer hjem med en plan for, hvordan du bedst arbejder målrettet mod at blive eks-diabetiker uden afsavn. Du får:

  • Træning i at forstå forskellige kosttypers betydning for en type 2 diabetiker, herunder en grundig indføring i sukkers samspil med de vigtigste celler i din krop.
  • Gennemgang af den optimale livsstil for en type 2 diabetiker, der ønsker at lægge sine diabetes-symptomer bag sig.
  • En klar forståelse af hvornår sukker er ren energi, og hvornår og hvorfor det er direkte gift for din krop.
  • En forståelse for, hvordan overgangen mellem diabetes og ikke-diabetes er flydende, og hvilke handlinger, som er relevante for dem, der vil forsøge at slippe af med sygdommen.
  • Et overblik over sundhedsfakta og myter om bl.a. kulhydrater i kosten.
  • En komplet forståelse af alle de væsentligste indsatser mod et stabilt blodsukker.


DEL 2 – ADGANG TIL LUKKET MOTIVATIONSGRUPPE VIA FACEBOOK

I en lukket motivationsgruppe får alle kursets deltagere mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden i hverdagen. I kan f.eks. dele hverdagens opskrifter, udfordringer og succeser. Anette Sams svarer på spørgsmål mindst hver anden dag. Når kursusforløbet afrundes, får I mulighed for at fortsætte motivationsgruppen.


DEL 3 – EN HALV KURSUSDAG PÅ KURHOTEL SKODSBORG

Omtrent 3 måneder efter første kursusdag mødes vi igen på Kurhotel Skodsborg. Vi repeterer den vigtigste viden og deler erfaringer siden sidst. Vi forbereder os desuden på fremtiden.



Der er højest 12 deltagere på kurset.

For mere information om kurset kan du kontakte Anette Sams på sams@epoqe.dk eller tel. 26343323.


Lokation

Kurhotel Skodsborg Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .