3 måneders kursusforløb: Ud af diabetes 2 på Kurhotel Skodsborg

01 sep 2018 kl. 09:30 - 21 sep 2018 kl. 18:00

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

3 måneders kursusforløb til dig med diabetes 2 - og til din partner

Drømmer du om at sætte din diabetes 2 på standby med ny viden og nye redskaber, du kan bruge i hverdagen? Så tag på dit livs kursus som type 2 diabetiker og få dit blodsukker tilbage i et sundt samarbejde med din kompetente krop. Kurset kan være startskuddet til en fremtid med mere energi og sundhed uden diabetes 2 symptomer.

Med en mission om at give dig redskaberne til at sætte din type 2 diabetes på standby eller exit tager Anette Sams sine kursusdeltagere med på en rejse ind i deres egen kompetente krop. Deltagerne får forklaringerne på, hvordan type 2 diabetes påvirker kroppen, og hvordan man med simple justeringer kan igangsætte positive sundhedsspiraler – frem for ubevidst at holde kroppen fastlåst i en situation, der vedligeholder diabetes 2.

Det er de simple forklaringer af den komplekse biologi, der er Anettes store force, for pludselig bliver det hele logisk og let at navigere i – og snart belønner kroppen dig for din indsats.

Kursusforløbet indeholder

 • En kursusdag på Kurhotel Skodsborg incl. sundhedsfremmende frokost.
 • Din personlige plan til målrettet diabetesfrihed i godt samarbejde med det etablerede sundhedssystem.
 • Anette Sams’ bog ’Ud af diabetes 2’ med opskrifter af Thomas Rode Andersen.
 • Adgang til lukket motivationsgruppe.
 • En individuel midtvejssamtale med underviseren.
 • En eftermiddag med fælles afrunding på Kurhotel Skodsborg.


Om underviseren Anette Sams

Anette Sams er tidligere diabetesforsker og director i Novo Nordisk. For 3 år siden sagde hun sit job op for at give Danmark ’kørekort til sukker’. Nogle af de råd og myter om sundhed, der huserer i samfundet, er direkte diabetes-accelererende, og det vil Anette Sams lave om på. Udover kurser for diabetikere giver Anette ’kørekort til sukker’ til skoleelever. Derudover holder hun sundhedsforedrag på offentlige og private arbejdspladser, til foreninger og biblioteker og tilbyder konsulentydelser og inspiration til virksomheder, der ønsker en tidssvarende sundhedskultur.KURSUSFORLØBETS TRE HOVEDELEMENTER

DEL 1 – KURSUSDAG PÅ KURHOTEL SKODSBORG inkl. frokost

Her får du konkret og sundhedsfremmende viden, som direkte kan integreres i hverdagen, når du går hjem. Kursusdagen byder også på nærværende øvelser og forsøg, og du kommer hjem med en plan for, hvordan du bedst arbejder målrettet mod at blive eks-diabetiker uden afsavn. Du får:

 • Træning i at forstå forskellige kosttypers betydning for en type 2 diabetiker, herunder en grundig indføring i sukkers samspil med de vigtigste celler i din krop.
 • Gennemgang af den optimale livsstil for en type 2 diabetiker, der ønsker at lægge sine diabetes-symptomer bag sig.
 • En klar forståelse af hvornår sukker er ren energi, og hvornår og hvorfor det er direkte gift for din krop.
 • En forståelse for, hvordan overgangen mellem diabetes og ikke-diabetes er flydende, og hvilke handlinger, som er relevante for dem, der vil forsøge at slippe af med sygdommen.
 • Et overblik over sundhedsfakta og myter om bl.a. kulhydrater i kosten.
 • En komplet forståelse af alle de væsentligste indsatser mod et stabilt blodsukker.


DEL 2 – ADGANG TIL LUKKET MOTIVATIONSGRUPPE VIA FACEBOOK

I en lukket motivationsgruppe får alle kursets deltagere mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden i hverdagen. I kan f.eks. dele hverdagens opskrifter, udfordringer og succeser. Anette Sams svarer på spørgsmål mindst hver anden dag. Når kursusforløbet afrundes, får I mulighed for at fortsætte motivationsgruppen.


DEL 3 – EN HALV KURSUSDAG PÅ KURHOTEL SKODSBORG

Omtrent 3 måneder efter første kursusdag mødes vi igen på Kurhotel Skodsborg. Vi repeterer den vigtigste viden og deler erfaringer siden sidst. Vi forbereder os desuden på fremtiden.Der er højest 12 deltagere på kurset.

For mere information om kurset kan du kontakte Anette Sams på sams@epoqe.dk eller tel. 26343323.


Enkeltperson

Salg lukket

Par

Salg lukket