Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

3 morgenseminarer om Bæredygtig Mode og Tekstilvirksomhed (webinar)

eventet sluttede

3 morgenseminarer om Bæredygtig Mode og Tekstilvirksomhed (webinar)

Fra DKK 625,00

Online-event

Dato

11 nov 2020 kl. 09:00 - 11:00

Beskrivelse

Det Kongelige Akademi afholder en serie på tre morgenseminarer om bæredygtighed i mode- og tekstilvirksomheder. Her kan du få ny viden og inspiration til at omstille din virksomhed til en bæredygtig fremtid.

Oplægsholdere: Else Skjold, Det Kongelige Akademi og Kirsti Reitan Andersen, CBS

11.11.2020 kl. 9-11
Bæredygtige virksomhedsstrategier
Der tales meget om cirkulære og bæredygtige forretningsmodeller, men hvad er de egentlig for en størrelse, og hvor skal man starte, hvis man gerne vil integrere bæredygtighed i sin virksomhed?

18.11.2020 kl. 9-11
Bæredygtig produktudvikling
Hvad er bæredygtige produkter, og hvilke mulighedsrum er der i forhold til bæredygtig produktudvikling?

25.11.2020 kl. 9-11 
Bæredygtige fortællinger  
Hvordan opbygger man en stærk bæredygtighedsfortælling, selvom alt ikke kan lade sig gøre på én gang - og hvilke faldgruber og potentialer skal man være opmærksom på?

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .