30 november Klarsyn i Hjørring - i åndernes selskab med Christian Viborg

Østergade 30 , Metropolens, 9800 Hjørring
30 nov 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Er der ikke udsolgt på billetto.dk, sælges der billetter i døren.

Dato:30 november 2021  

Kl. 19.00 - 21.00

Entre: 180 kr. plus gebyr til billetto.dk 

Adressen: Metropolens mødesal,
Østergade 30 , Metropolens, 9800 Hjørring


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke