3D-Print MasterClass med Guldastronaut

01 mar 2020 kl. 12:00 - 18:00

Kochsgade 31, 5000 Odense

Byg din egen 3D-printer og lær at bruge den.

Vi har tilrettelagt en super workshop for dig, som vil i gang med 3D-print i hjemmet eller som underviser.

På denne endags-workshop lærer du at samle din egen Creality Ender3 Pro 3D-printer. Du får en introduktion til at designe 3D objekter, og du lærer at printe dem.

3D-printning kræver en grundig intro til maskinen samt kendskab til 3D-design på computeren og ikke mindst til den kreative proces, der kræves for at komme fra idé til produkt. På kurset kommer vi med mange forskellige eksempler på brugen af 3D-print - lige fra en ødelagt dims på en lampe, til undervisningsbrug i folkeskolen eller gymnasiet. Guldastronaut er et innovationskollektiv med blandede fagligheder, hvilket gør, at vi kan give jer ingeniørekspertise blandet med forskellige designdiscipliner samt pædagogiske og didaktiske overvejelser (til brug i klasselokalet).

Om du er nysgerrig begynder eller erfaren 3D-printer, så er kurset relevant for dig, der gerne vil have sin egen maskine til en fornuftig pris.

Mød den lille 3D-printer Ender3 Pro, som vi skal samle:Denne lille DIY printer er alt du behøver for at komme igang med 3D print. Den har:

  • Heated bed
  • Byggevolumen: 220*220*250mm
  • Brug hvilken som helst slicer
  • Perfekt til skoler med makerspace eller Fablab hvor man selv vil justere og forbedre printeren
  • Perfekt som den første 3D printer hvis du vil eksperimentere og kalibrere selv