4 februar Klarsyn på Mors i Tødsø forsamlingshus i selskab med ånderne & Christian Viborg

04 feb 2020 kl. 19:00 - 21:00

Tødsø Forsamlingshus, Gammel landevej 31, 7900 Tødsø

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsyns afterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Dato: 4 februar 2020

Kl.: 19.00 -21.00 

Pris 160 kr plus gebyr

Billetter købes på billetto.dk søg på Christian Viborg 

Sted: Tødsø forsamlingshus gammel landevej 31, 7900 Tødsø på Mors.

Er der ikke udsolgt, sælges billetter ved indgangen.  
Dørene åbnes 18.30

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen.