Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

4-retters gourmet rommiddag med hele 7 rom

eventet sluttede

4-retters gourmet rommiddag med hele 7 rom

Fra DKK 749,00

Sted

Dato

03 mar 2023 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Smagning.com inviterer igen, i samarbejde med Restaurant Romarin, til en spændende caribisk inspireret gourmet rommiddag med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og sublim rom.

Denne gang skal vi under ledelse af Jakob Bruhns fra Smagning.com have en velkomst drink, efterfulgt af en lækker 4-retters menu med udsøgte rom til, og endelig slutter vi af med kaffe/the - med endnu en fantastisk rom som avec.

Aperitif
En lille overraskelse - men rom indgår naturligvis!

Forret
Hummerbisque tilsmagt med kokosmælk.
Hertil Plantation Guyana 2008, lagret på et zebrafad, og aftappet for Smagning.com!

Mellemret
Lime- og koriandermarineret tun med avocado.
Hertil Plantation Under the Sea Barbados (WIRD) på 50,2%!

Hovedret
Unghanebryst med søde kartofler og mango-karrycreme.
Hertil Plantation Multi-Island XO, aftappet eksklusivt for Smagning.com!

Dessert

Limetærte serveret med lime coulis, tilsmagt med rom.
Hertil hele 2 forskellige rom, nemlig Clément Joie de Vivre 44% og Paranubes Anejo 54,8%. Det er virkeligt interessant hvad de to forskellige cane juice rom gør ved tærten!

Kaffe eller the
ledsaget af en Solera Sweet Caribbean rom, aftappet for Smagning.com. En værdig afslutning på en lang række fantastiske smage!

Lokation

Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .