420 Festival 2019 Jungle Brothers & General Levy m.fl.

20 apr 2019 kl. 20:00 - 21 apr 2019 kl. 01:00

Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København

420 Festival 2019
Oplev en lækker blanding af old school hiphop, house, jungle og dancehall i verdensklasse med internationale og lokale live acts og DJ’s når 420 Festival 2019 åbner dørene i Den Grå Hal for en aften med et uforglemmeligt show med fuld fart på hvor du absolut ikke kan stå stille.

På scenen præsenteres med stolthed den legendariske hiphop gruppe Jungle Brothers fra USA & MC'en General Levy fra UK der er kendt for sine energiske og hurtige jungle og dancehall numre.

Som opvarmning kommer der en lækker blanding af danske MC’s og DJ’s som inkluderer Eaggerman, Raske Penge, DJ Hydepark, DJ Phase5 og Kaka m.fl.

Det bliver et brag af en fest hele aftenen med de fedeste artister, spændende konkurrencer, mad til de lækkersultne, Makka Drinks i baren og meget mere.

Jungle Brothers
Den old school hiphop gruppe Jungle Brothers er kendt for deres fusion af hiphop, house og jazz. Gruppen har bl.a. samarbejdet med Queen Latifa, De La Soul og A Tribe Called Quest, og har tidligere spillet til udsolgte koncerter i københavn.

Mike Gee (født Michael Small; Harlem, NY), DJ Sammy B (født Sammy Burwell; Harlem, NY), and Baby Bam (født Nathaniel Hall; Brooklyn, NY) dannede sammen Jungle Brothers i midten af 80’erne og begyndte deres karriere hos Idler som var et amerikansk hip-hop lable. Her udgav trioen deres debut album “Straight Out the Jungle” i juli 1988.

Albummets afrocentriske stil åbnede døren for Jungle Brothers til the Native Tongue Posse, som var et hiphop kollektiv dannet af legenden Afrikaa Bambaataa, og som inkluderede Queen Latifah og senere hen De La Soul og A Tribe Called Quest.

Albummets mest kendte nummer var “I’ll House You”, som var et samarbejde med house produceren Tod Terry og var et tidligt experiment i genren der senere blev kendt som hip-house.

General Levy
En af de absolut vildeste mc’er du kan opleve!!! "The Incredible" -General Levy er helt i sin egen klasse -en sand ekvilibrist på sit felt. Han bliver anset for at være en af de vigtigste UK MC’er der har været med til at udvikle genrene dancehhal og jungle på den britiske scene til hvad de er i dag. 

Allerede som 12 årig begyndte han med at skrive sange og som 14 årig startede han sit første
sound system med sine venner, kaldet Third Dimension.
Hans første store udgivelser var med det uafhængige pladeselskab Fashion Records, som signerede en distributionsaftale med London Records for en genudgivelse af tracks han havde indspillet tidligere med musikproducerne Lloyd Crucial og Robbo Ranx (senere kaldet BBC 1xtra) som havde hittet på den britiske dancehall undergrundsscene.

Levy‘s største og mest kendte nummer “incredible” var med i filmen Ali G Indahouse, hvor omverdenen for alvor fik øje på ham.

Han har igennem årene samarbejdet med et væld af sangere og bands som da han bl.a. var med på nummeret “Only God Can Judge Me” med R&B sangeren Mark Morrison.

Glæd dig til et energisk show når Jungle Brothers & General Levy indtager scenen til 420 Festival 2019.

Link til facebook event: https://www.facebook.com/event...

Billet

DKK 240,00 + DKK 22,99 gebyr