5 marts Klarsyn Randers i selskab med ånderne og Christian Viborg

Erik Menveds Plads 1, , 8900 Randers
05 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 160,00
Billetter DKK 160,00

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsyns aftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Entre: 160 kr plus gebyr.

dørene åbner 18.30 og er der ikke udsolgt sælges billetter i døren

Sted: Helligsåndshuset- Erik Menveds Plads 1, Randers

Den 5 marts kl. 19.00 til 21.00.

eventet sluttede

5 marts Klarsyn Randers i selskab med ånderne og Christian Viborg

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke