5-retters gourmet whiskymiddag

05 feb 2021 kl. 18:00

Smagning.com inviterer igen, i samarbejde med Restaurant Romarin, til en spændende gourmet whiskymiddag med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og sublim whisky.

Denne gang skal vi under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com have en aperitif, efterfulgt af en lækker 5-retters menu med udsøgte whiskyer til, og endelig slutter vi af med kaffe/the - med endnu en fantastisk whisky som avec.

NB: Coronaepidemien har drillet os lidt i planlægningen. Whiskymiddagen VIL blive gennemført, men vi må tage et lille forbehold for justeringer i menu og valg af whisky.

Aperitif
En klassisk whisky drink: Whisky Mac, som består af lige dele skotsk whisky og ginger wine

Forret
Hummer bisque serveret med jomfruhummer haler.
Hertil en sherrylagret Mortlach 15 år fra Gordon & MacPhail.

Mellemret
Røget dyrekølle serveret med rucolasalat, valnødder og rucola pesto.
Hertil skal vi nyde en Kavalan Concertmaster Port Cask Finish fra Taiwan.

Hovedret
Braiseret kalveculotte serveret i whiskycreme og timianstegte portobellosvampe.
Hertil en 34 år gammel Dufftown fra den skotske whiskyhovedstad af samme navn.

Efterret
Udvalg af franske og italienske oste.
Hertil skal vi nyde en Compass Box Hedonism. Hvis du aldrig før har smagt ost og grainwhisky (i dette tilfælde med op mod 30 år gammel grainwhisky), vil du efter denne ret forstå hvad du er gået glip af!

Dessert
Chokoladefondant serveret med hindbær coulis og vanilleis.
Hertil en helt ny 16-års enkeltfadsaftapning fra det nordligste destilleri på Orkney, aftappet specielt for Smagning.com. Chokolade og let røg går aldrig af mode!

Kaffe eller the
ledsaget af en 15 års Glen Scotia fra Campbeltown!

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke