Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

5-retters gourmet whiskymiddag

Afholdt event

5-retters gourmet whiskymiddag

Fra DKK 775,00

Sted

Dato

04 nov 2022 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Smagning.com inviterer igen, i samarbejde med Restaurant Romarin, til en spændende gourmet whiskymiddag med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og sublim whisky, der for de flestes vedkommende er svære eller umulige at skaffe i Danmark.

Denne gang skal vi under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com have en velkomst drink, efterfulgt af en lækker 5-retters menu med udsøgte whiskyer til, og endelig slutter vi af med kaffe/the - med endnu en fantastisk whisky som avec.

Aperitif
En lille overraskelse - men whisky indgår naturligvis!

Forret
Jordskokkecreme med ristede kammuslinger.
Hertil Benriach 12 år Three Cask Matured med en kompleksitet der passer perfekt til forretten!

Mellemret
Kronhjort carpaccio med balsamico vinaigrette og Parmigiano Reggiano.
Hertil skal vi nyde en Tamnavulin Spanish Grenache Cask Finish. Der er dømt sydlandsk stemning!

Hovedret
Whiskybraiseret kalveculotte serveret i pebercreme med ristede svampe.
Hertil en Dailuaine fra 1998, aftappet i Connoisseurs Choice serien fra Gordon & Macphail. Let krydret lille sag, der er med til at løfte den i forvejen lækre hovedret!

Efterret
Udvalg af franske og italienske oste.
Hertil skal vi nyde en Balvenie 21 år gammel, afsluttet på portvinsfade. Ost og portvin - altid et hit, løftet til nye højder med Balvenie!

Dessert
Chokoladefondant tilsmagt med appelsin, serveret med citronsorbet.
Hertil en Talisker Distillers Edition. Let røg kombineret med sødmen fra Amorosofadene er en lækkerbisken til chokoladen!

Kaffe eller the
ledsaget af en 21 års Aultmore. En yderst sjælden chance for at smage denne lækre whisky!

Arrangør

Lokation

Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .