5-retters økologisk forårsmiddag på Gro Spiseri

26 mar 2018 kl. 18:30 - 22:00

Gro Spiseri, Æbeløgade 4, 2100 København


Oplev en uforglemmelig forårsaften på Danmarks første tagfarm

Foråret står for døren, og de første spæde krydderurter og grøntsager begynder at pible frem på tagfarmen. Det er for alvor tid til at strække sig efter vinterens hi og på Gro Spiseri er vi kommet i ægte forårshumør. Derfor byder vi fra marts op til 5-retters forårsmiddage baseret på lokale, økologiske og biodynamiske råvarer.

Maden bliver serveret 'family style' på tallerkner til deling rundt om langbordet i drivhuset og afspejler vores nordiske omgivelser baseret på lækre, sæsonbetonede og respektfuldt fremskaffede råvarer fra de gode lokale avlere, jægere og fiskere, vi samarbejder med.

Menuen skifter efter, hvad der er frisk fra marken og naturen.

Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen, hvor vi byder på gode naturvine, øl og hjemmebryggede drikke med gode alternativer til alkohol.

Gør os på forhånd opmærksomme på eventuelle præferencer og allergier, I måtte have, så vi kan tilpasse jeres menu efter det.

Vi sætter billetter til salg for en måned ad gangen. Hvis I ønsker at få besked, når vi har pladser klar til booking, så tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.grospiseri.dk

I finder os på Æbeløgade 4, ind i gården og op ad vindeltrappen.

Håber vi ses heroppe på tagtoppen!

Glade, grønne forårshilsner
Gro Spiseri

Billet

Salg lukket