5 ugers formiddags drejekursus ved Jane Holmberg

DKK 1.500,00

Sted

Dato

22 apr 2022 kl. 09:00 - 27 maj 2022 kl. 13:00

Beskrivelse

Hej! Læs mere her.

Lær at dreje i ler i det hyggelige keramikværksted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Hvem kan være med?

Alle kan være med, uanset om det er første gang eller om du har prøvet det før. Kurset henvender sig til både nybegyndere og dig der er let øvet og gerne vil have bedre styr på dreje teknikken. 

På kurset arbejder vi  med de grundlæggende teknikker i drejning og afdrejning. Det er vigtigt at få de tekniske færdigheder på plads for at kunne dreje de ting, vi gerne vil. For at nå derhen er der kun én vej: Kom og vær med og drej…drej…drej. Det kræver fokus og koncentration men er både sjovt og stimulerende for sindet.  Vi slutter kurset af med at glasere vores færdige emner.

Om underviseren

Jane Holmberg er uddannet på Designskolen Kolding og har mange års erfaring i arbejdet med ler: bl.a. støbning, hvor hun udviklede sin egen støbeteknik. Gennem de sidste 5 år har Jane arbejdet med drejning og modellering, i hvilket hun tidligere har undervist i på Gladsaxe ungdomsskole. 

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerdrevet og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

Praktisk info

Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.

Kurset strækker sig over 5 fredage og har plads til 10 deltagere.
Undervisningen ligger fra 9:00-13:00 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.

Prisen for kurset er Kr. 1500,- Inklusive 5 kg ler.

Husk praktisk tøj.

Du kan købe din billet til kurset via linket under billedet.

Vær opmærksom på at billetten ikke kan refunderes fra 14 dage før kursusstart.

Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .