6 februar Klarsyn Aalborg - i selskab med ånderne og Christian Viborg.

06 feb 2019 kl. 19:00 - 21:15

Husets Aalborg , Hasserisgade 10 , 9000 Aalborg


15 maj Klarsyn Aalborg - i selskab med ånderne og Christian Viborg. 

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil der være clairvoyante beskeder til deltagerne. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men i stedet tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, alle har. Det betyder, at alle kan lære at se, høre og føle ånderne.www.christianviborg.dk

Dato: 6 februar 2019 

Entre: 160 plus gebyr til billetto. billetter sælges på billetto.dk søg på christian viborg

Kl. 19.00 til 21.15

Adressen: Husets Aalborg , Hasserisgade 10 , 9000 Aalborg

klarsyn Christian Viborg

UDSOLGT