6 retters julefrokost hos Gro Spiseri kl. 18.30

13 jan 2018 kl. 18:30 - 23:00

ØsterGRO, Æbeløgade 4, 2100 København

Havde du for travlt i december? Få en uforglemmelig (forsinket) julefrokost oplevelse på Danmarks første tagfarm

Var december for lidt travl til at nå det hele? Så er der stadig mulighed for at fejre julens højtid med dine bedste kollegaer, venneflokken eller hele familien, når vi i Gro Spiseri byder op til en hyggelig og anderledes julefrokost oplevelse på Danmarks første tagfarm.

Højt hævet over byens travlhed, mageligt placeret om langbordet i det lune drivhus med udsigt over tagfarmens vinterlandskab, lover vi jer en madoplevelse, der flirter med juletraditionerne, og samtidig adskiller sig fra mormors traditionelle retter.

Vores gode kokke centrerer menuen om råvarer, som du kender fra det danske julebord, men tilbereder, sammensætter og anretter maden med personligt præg og islæt af moderne gastronomi. Du får altså ikke en traditionel julefrokost, men en velsmagende og spændende madoplevelse med julen for øje.

6-retters menu til 675 kr. inkl. en varm velkomstdrik og 2 snaps under middagen.
Drikkevarer herudover kan tilkøbes på aftenen, hvor vi byder på gode naturvine, øl og hjemmebryggede drikke - der er også gode alternativer til alkohol.

Vi har åbent for julefrokost-aftener d. 11.-27. januar torsdag, fredag og lørdag kl. 18.30.

Gør os opmærksomme på forhånd om eventuelle præferencer (vegetar el. lign) og allergier, I måtte have, så vi kan tilpasse jeres retter efter det.

Du finder os på Æbeløgade 4, ind i gården og op ad vindeltrappen.

Vi glæder os til at se Jer!

Varme og hjertelige vinterhilsner
GRO Spiseri

Kl. 18.30 (6.30pm)

Salg lukket