6 ugers grundkursus i keramik ved Manuel Canu

6 ugers grundkursus i keramik ved Manuel Canu

Sted

Dato

24 maj 2022 kl. 17:30 - 28 jun 2022 kl. 21:30

Beskrivelse

Hej!

Du kan læse mere om kurset  her.

Dette kursus for enhver, der er interesseret i at udvikle sine keramiske færdigheder.

Lær keramiske grundteknikker i det store keramikværksted hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. 

Hovedvægten i dette keramikkursus vil være indføring i grundlæggende keramiske processer. Vi vil lave forskelligt artede objekter fra brugsgenstande til skulpturer hvor igennem du lærer forskellige keramiske grundteknikker som modelring, dekoration og glasering. Kurset vil give dig en forståelse for materialet og dets muligheder. Det er muligt at deltage i en udstilling i voksenbiblioteket med dit færdige produkt. 

Hvem kan være med? 

Man kan være med både som begynder og letøvet. Underviseren tilretter kursusundervisningen til den enkelte deltager. For både dig, som vil prøve keramik som en terapeutisk hobby eller udvikle en ny færdighed vil dette kursus sætte gang i dine kunstneriske evner. Hvis du tidligere har deltaget i et af Manuels kurser, vil du på dette kursus lære nye teknikker. 

Keramikdesigner som underviser 

Manuel Canu er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger internationalt med sin keramik. Han har studeret og arbejdet i England, og er nu bosat i København, hvor han driver et keramikværksted og udstillingsgalleri i sammenslutning med en gruppe af kunstnere. 

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus 

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere. 

Praktisk info

Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne. 

Kurset strækker sig over 6 tirsdage og har plads til 12 deltagere. Der er ikke drejeundervisning på dette kursus.  

Undervisningen ligger fra 17:30-21:30 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.  

Prisen for kurset er Kr. 1800,- Inklusive 5 kg. ler. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan få refunderet billetten fra 14 dage før kursusstart.Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .