8 songs for a mad king // LiteraturHaus

8 songs for a mad king // LiteraturHaus

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

14 aug 2022 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Den norske sinfonietta Insimul inviterer til en forrygende koncert sammen med Gustav Johansson og Bjarte Engeset på konsert LiteraturHaus i København. Dirigent Bjarte Engeset leder os igennem aftenens hovedværk Eight Songs for a Mad King. Dette er fortællingen om Kong George III, der i starten af sin regeringstid tegnede til at blive en god konge, men blev syg med porfyri, demens og skizofreni. Isoleret fra alle, låst inde i et fugletårn af sin egen søn og nu både døv og blind, gik den store konge fra genial til gal. Et værk, der i sin udførelse kræver en helt unik sangteknik.

På programmet er også værket GBG Hardcore av Jakob Glans – et eksplosivt stykke med en ekstrem energi. Danske Per Nørgård er repræsenteret med værket I Ching, The gentle, the Penetrating, et slagtøjsstykke hvor skåle udgør musikkens ”sang”. Sidst men ikke mindst indgår en uropførelse på programmet i form af Connor McLeans værk fra 2022, som er tilegnet Gustav Johansson.

Koncerten er en del af Insimuls Danmarksturné, hvor de kommer direkte fra Aalborg operafestival aftenen inden. Gå ikke glip af denne unikke koncert fra et ungt og fremadstormende ensemble.


Medvirkende:

Insimul Sinfonietta

Gustav Johansson, bas

Bjarte Engeset, dirigent

Koreograf: Rob Hesp

Instruktion: Helga Guren og Anne Sofie Keller Brandsborg

Foto: Rob Hesp


Koncerten er støttet af Stavanger kommune og Norsk kulturråd.

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .