Event aflyst

80/90'er fest

DKK 200,00

Sted

Dato

02 maj 2020 kl. 19:00 - 03 maj 2020 kl. 02:00

Beskrivelse

Så er det tid til en fest, hvor vi kan mindes de gode gamle dage fra de glade 80/90ere. Det hele sker lørdag den 2 maj 2020 i Faxe hallen.
I kan opleve Hvide Løgne som kommer og gir den max gas i 2*60 min med det bedste fra de gode 80/90ere og Lars Johansson som alle kender fra blandt andet Radio Nova og mange andre steder.
Booty Beats river dansegulvet midt over med deres fest glade musik og deres gode humør, Dj Mano, Dj Navy og Dj Færk har igennem mange år væltet mange af de danske natklubber og har med deres store ekspertise fyldt vores hjerter med masser af god musik.
Så for sølle 200kr får i 7 timers fest med masser af super god musik

Man skal være fyldt 18 år for at deltage i dette event.

Arrangør

Lokation

Faxe hallen Faxe hallen , Rådhusvej 6, 4640 Faxe

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .