8bitklubben workshops: Lær at lave 8bit lir - chiptunes & VJ-ing

eventet sluttede

8bitklubben workshops: Lær at lave 8bit lir - chiptunes & VJ-ing

Billetter fra Gratis

Dato

25 feb 2017 kl. 16:00 - 20:00

Beskrivelse

Har du lyst til at lære, hvordan man laver fede 8bit-tracks på Game Boys? Eller hvordan du bliver sej vj med animerede gif-filer? Eller hvordan man laver en Texas Instruments-lommeregner om til music tracker med Houston Tracker? Så er 8bitklubbens workshops noget for dig! På en eftermiddag kører vi tre sideløbende workshops, som du kan vælge imellem. ALLE kan være med og det kræver ingen tekniske evner.

Deltagergebyr: DKK 50,00 - betales kontant eller med Mobile Pay ved ankomst.

NB: Begrænsede antal pladser - billet her fra Billetto er nødvendig for at deltage.

WORKSHOP 1: LS-DJ & GAMEBOY

På workshop 1 lærer du hvordan man bruger softwaren Little Sound DJ (LSDJ) på en Game Boy til at lave chiptunes, altså 8bit-numre. LSDJ er en 4-spors sequencer, hvor lærer at komponere og gemme dine numre, samt performe dem live. Workshoppen undervises af Søren Andreasen alias Nerd Sweat, som har lavet chiptunes i mange år.

WORKSHOP 2: GIF VJ & PROCESSING

På workshop 2 lærer du at blive vj og finde, manipulere og mixe animerede gif-filer sammen, samt performe dem live. Workshoppen ledes af Jacob Remin, som bl.a. er med i kunstnerkollektivet Science Friction og medlem af chip-bandet La Belle Indifference.

WORKSHOP 3: TI LOMMEREGNER & HOUSTON TRACKER

På workshop 3 lærer du at omdanne en Texas Indstruments lommeregner til en såkaldt music tracker med Houston Tracker - hvor du kan lave simple, lo-fi tunes med matematiske formler.

*** Praktisk: ***

Alle tre workshops kører sideløbende og starter kl. 16. Alle tre workshops foregår i Støberiet på 2. sal (ovenover biblioteket).

Der er kun 8 pladser på hver workshop, og de tildeles efter først-til-mølle princippet. Tilmelding sker via køb af billet her på Billetto, og det koster 50,- kr. at deltage (betales kontant eller med Mobile Pay ved ankomst). Pengene går til kage, slik, øl, vand og pizza.

Børn er velkomne!

Til workshop 1: Her har vi Gameboys og LSDJ cartridges, som du kan låne. Du er også velkommen til at tage dit eget udstyr med (men helst ingen emulatorer på pc - vi kører kun ægte retro-lyd). Husk: Du skal selv tage egne hovedtelefoner med (med mini-jack stik).

Til workshop 2: Her skal du have din egen laptop med. Mac, Linux og Windows virker. Det er en fordel hvis du har installeret Processing på computeren hjemmefra: www.processing.org. Hvis du har en video projektor, må du også meget gerne tage den med.

Til workshop 3: Her har vi TI lommeregnere og tracker-softwaren klar til dig og vi starter med at installere sammen.

NB: Om aftenen er der 8bitklubben fest i Blaagården - se separat Facebook-event.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .