spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

9 Klaversonater - 3 pianister - 3 koncerter

Afholdt event

9 Klaversonater - 3 pianister - 3 koncerter

Fra DKK 100,00

Sted

Flere tidsrum

4 oktober 2023 - 8 oktober 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

AKUT SYGDOM!!!!

Da vores pianist Oscar Micaelsson beklageligvis er blevet syg, ser vi os nødsaget til at foretage radikale ændringer. De kommende koncerters program bliver derfor således :

4/10 : Opus 13 + opus 53 i udvidet form, inkluderende satser tiltænkt sonaten fra komponistens hånd. Ved flyglet, David Lau Magnussen.

6/10 : De oprindelige planlagte sonater ved Frederik Malmqvist, samt opus 126 som erstatning for Waldstein sonaten.

8/10 : Opus 109 + 110, opus 111 udgår desværre.

Vi håber på forståelse, i denne Force Majeure situation, og glæder os uændret til at påbegynde denne mini sonate festival i aften.

————————————————-

https://billetto.dk/e/9-klaver...

I 2020 blev 250 året for en af den vestlige klassiske musikhistories største komponisters fødsel fejret, nemlig L.v.Beethoven. Coronaen ødelagde Det danske Beethoven selskabs mulighed for at gennemføre at opføre de samlede klaversonater.

Nu har vi endelig mulighed for at gennemføre en reduceret udgave - dog med henblik på at spille de samlede sonater henover 3 år - her med 9 af de mest centrale sonater, spillet af 3 pianister fra selskabets bestyrelse, henover 3 aftner.

Pianister :

Frederik Malmqvist - https://www.frederikmalmqvist....

Oscar Micaelsson & David Lau Magnussen - https://www.beethovenselskabet...

Programnoter er forfattet af selsbabets næstformand, Lars Bisgaard, emeritus professor i musikhistorie og musikteori fra DKDM (det Kongelige danske Musikkonservatorium). En samlet gennemgang af af sonaterne , af samme, kan købes på selskabets hjemmeside.

En stor og varm tak til disse fonde, for at muliggøre vores koncertrække :
Knud Højgaards Fond/Augustinus Fond/Aage og Johannes Louis-Hansens Fond/Solist foreningen

Vi er dybt taknemmelige 🙏


Programnoter er forfattet af selsbabets næstformand, Lars Bisgaard, emeritus professor i musikhistorie og musikteori fra DKDM (det Kongelige danske Musikkonservatorium). En samlet gennemgang af af sonaterne , af samme, kan købes på selskabets hjemmeside. www.beethovenselskabet.dk

Arrangør

Stifter i 2020 af David Lau Magnussen, Formand, og Oscar Micaelsson.

Formål : gennem koncerter, foredrag, skrifter og debatter at udvide og uddybe kendskabet i Danmark til Ludwig van Beethovens liv og værk, formidlet i et nutidigt perspektiv.

Lokation

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .