99 kvinder du gerne ville have været!

eventet sluttede

99 kvinder du gerne ville have været!

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

23 feb 2015 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Ingenting kommer af ingenting, undtagen lommeuld. Det gælder i særdeleshed indflydelse. Denne aften fortæller tidligere kultureminister Jytte Hilden om helt usædvanlige, seje og magtfulde kvinder. Til inspiration og reflektion og for at sætte fokus på, at det ikke er mere end blot 100 år siden, at kvinder i Danmark fik stemmeret.

I 2015 kan vi fejre 100 året for danske kvinders stemmeret. I KulturenNU skyder vi valgretsåret i gang med at præsentere en kvinde, der er noget udover det sædvanlige, nemlig tidligere kultur- og forskningsminister, kulturchef og forfatter Jytte Hilden. Jytte Hilden er kendt som en kvinde, der altid har haft mod til at sætte dagsordnen og har aldrig være bange for at tage aktiv del i den offentlige debat – altid med frisk kommentar. Sådan har Jytte Hilden nu også for alvor startet debatten om kvinder i hele landet, der tager udgangspunkt i hendes bog 99 Lyserøde Elefanter. Hilden startede sin Danmarksturné i juni 2014, og har siden besøgt alle egne af landet for at debattere kvindes værd, historie og køn. Men hvad er en lyserød elefant egentlig? Udtrykket stammer fra den tidligere direktør fra Nationalbanken Bodil Nyboe Andersen, der brugte udtrykket om sig selv, da hun blev Danmarks første bankchef. Hun mente, at hun blandt finansverdenens ledere virkede som en ´lyserød elefant´- meget synlig og meget usædvanlig! I 2015 kåres elefant nr. 100 den 23. april, hvor vi også fejrer jubilæet for, at Nina Bang brød mændenes monopol på ministerposterne, og indtog folketinget som en lyserød elefant, der i særdeleshed var meget synlig og ekstremt usædvanlig. Kom og hør hele historien om de 99 allerede kårede elefanter, og mød Jytte Hilden, der vil give sit bud på, hvad der er det vigtigste for kvinder anno 2015, og hvad der vil blive det vigtigste vi opdrager nutidens piger – fremtidens kvinder til.

Aftenen er opdelt i to dele, med en mellemliggende pause, hvor KulturenNU byder på et glas vin. Derudover får du bogen 99 Lyserøde Elefanter med hjem som en gave. Glæd dig til en helt fortryllende aften. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal, der fordeles efter først til mølle princippet.

elefanter


Lokation

Fosamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .