spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

A Child is Born - en opera frit efter Händels Messias

Afholdt event

A Child is Born - en opera frit efter Händels Messias

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

13 maj 2021 kl. 20:00 - 20:45

Beskrivelse

Velkommen til vores krybbespil anno forår 2021, hvor Virgin Mary – efter en vild nat i byen – på mirakuløs vis er blevet gravid. Om det er med en kvinde, mand eller en queer Helligånd fra den vilde uge står imidlertid ubesvaret hen. Hun har derfor inviteret de tre Vispersoner* til sammenkomst for at bebude den glædelige nyhed og for at få personlig afklaring omkring, hvem af de tre tidligere romantiske bekendtskaber, der mon har gjort hende gravid. Hendes håb er, at det efter sammenkomsten vil stå stjerneklart, om Helligånden den vilde nat kom i skikkelse af flammerne Caspar, Melchioria eller Balthazar. Det skal dog vise sig, at det ikke er så ligetil at fastslå forældreskabet, da alle tre kavalerer*inder ivrigt udpeger sig selv som den retmæssige forælder. Det hele ender i en regnbue-eksplosion af krybbespil, klassisk musik og nye familieformer. For størst af alt er kærligheden. Halleluja! 

Medvirkende: 
Freja Højland Høj (Sopran)
Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir (Mezzosopran)
Kristoffer Appel (Tenor)
Simon Sumal (Bas)

Musikalsk leder: Yngvild Vivja Haaland Ruud (Accordeon)
Maria Lundbak (Obo) 
Martyna Kulpińska (Violin)

Bag scenen:
Instruktør og koncept: Anna Sofie Keller
Set-designer, kostume og konceptudvikling: Pelle Staack
Koreograf: Liva Lopez

Varighed 45 min.

Co-produktion med Amager Klassisk.

Projektet er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Nørrebro Lokaludvalg

Arrangør

En musikforening på Amager.
Fællesskab & virkelig god musik.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .