A.H.Riise romsmagning Med Menu På Nørre Vosborg

eventet sluttede

A.H.Riise romsmagning Med Menu På Nørre Vosborg

Billetter fra DKK 590,00

Sted

Dato

25 okt 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Aftenen starter kl. 18:00 hvor du indtager en lækker menu tilberedt af Nørre Vosborgs køkken. Aftenen fortsætter i riddersalen kl. 20:00  A.H.Riise rom. 8 X 2 cl. står serveret foran dig i klingende krystal når vi bevæger ud på denne episke rejse gennem det Danske romeventyr. Rejseleder er A.H.Riise Brand Ambassador Lars Code. En aften fyldt med lækker rom, sjove anekdoter, vilde fakta, Quiz med flotte præmier, humor og vid venter alle som løser billet til en aften i det mørke sødmefyldte romunivers. Efterfølgende bliver det muligt at købe en flaske eller to med hjem til særdeles gode priser.

Lokation

Nørre Vosborg Hotel og Restaurant Nørre Vosborg Hotel og Restaurant, Vembvej 35, 7570 Vemb

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .