A LECTURE ON SUPERSONIC HYPERSTRING THEORY

06 jun 2019 kl. 21:30 - 23:00

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

BEMÆRK: Hvis du køber en dagsbillet får du også adgang til koncert med ENSEMBLE MOSAIK(D) i Koncertkirken kl. 20.00 .

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

PREMIERE PÅ KAJ AUNES ONE-MAN SHOW

Der er langt mellem yderpunkterne i Kaj Aunes værker, der er et stort spillerum mellem yderpunkterne skrald og poesi, mellem en solo-performance og historierne om altings væsen; Men det hele kan rummes i et værk af Aune.


Et foredrag om supersonisk hyperstrengteori - af Dr. Ingirum Boltzman er en uropførelse. Aune står selv på scenen og forelæser, mens tingene omkring ham laver lyd, eksperimenter sættes i gang og forbindelsen mellem forelæsningens ord og handlinger bliver sat i fokus. Eller måske manglen på forbindelse.
I 2012 gav Aune et interview til Seismograf, hvor han fortalte om sin solo-udgave af Wagners Ring. I interviewet findes følgende udtalelse: ”For mig er det en god ting ikke at passe ind i en bestemt kategori, for det bliver lidt mere uklart, hvad det enkelte værk egentlig er, og det kan jeg godt lide. Så kan man glæde flere.” Rummelighed, komik, alvor, skrammel, poesi og uvished er medspillere når Kaj Aune selv optræder  som en anden i et foredrag om en supersonisk hyperstrengteori.

Medvirkende

Kaj Aune


Program

Kaj Aune: Et foredrag om supersonisk hyperstrengteori - af Dr. Ingirum Boltzman UPOPFØRELSE


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival