Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

A MESS

A Mess er en én-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af femifortællinger. Der er lige dele 90er-barn og nutidig indie i lyden, hvor sange om at alt fra frie tanker til fri sex, fravalget af børn og skramlet rockNroll er den moderne kvindes ret og hjemmebane. De ærlige tekster er pakket ind i støj og røg, der smager af Seattle, men lander lige ned i verden omkring os anno 2020. Denne vinter er A Mess aktuel med et tværkunstnerisk projekt, der får titlen Wo/Man. Gør jer klar til et los i klokkerne på den gode måde, når A Mess gæster The Flatiron. 


--------------------------------------

• Venue: The Flatiron

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke