spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

A Mess + Old Mrs. Bates

Afholdt event

A Mess + Old Mrs. Bates

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 nov 2023 kl. 20:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

To sprængfarlige rock-duoer indtager kælderen!

A Mess

Mess er med GAFFAs ord ”en fandenivoldsk og tiltrængt røst” - en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks, catchy melodier og en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Snail Mail og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

Debut-EPen ’WOMAN’ har fået international og national bevågenhed med flere singler i høj rotation på P6 beat og fremragende anmeldelser! GAFFA kalder debut-EPen ”velovervejet, eftertænksomt og stærkt tilrettelagt. (...) en fremragende udgivelse” og kvitterer med 5 stjerner. Udenlandske magasiner og blogs som Good Because Danish (INT), Pretty in Noise (DE), GFR (DK), We Plug Good Music (UK) og mentions i store medier som Der Spiegel, Nothing But Hope and Passion, MTV Germany og Visions Magazine viser at udlandet også har fået øjnene op for A Mess. A Mess er flittig på tour i både Danmark og i de tysktalende lande. Live har A Mess fået 5 stjerner for sin livekoncert på Dexter i ’22 og flot omtale fra Gaffa ”A Mess sparkede røv” for sin optræden på SPOT ’22 og Smukfest ’22.

2023 er året for en ny EP ’No Man’, som spytter singler ud i løbet af året.

Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. ’Et rod’ er D o r t e stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.

Old Mrs. Bates (AT)

Er du til Black Keys, Jack Black eller Royal Blood, så vil du elske Old. Mrs. Bates! En energisk og kreativ blanding af alternativ og blues’et indierock, der er lige dele højlydt, upoleret og åbenhjertig. Tekstuniverset handler om livet i Wien, om familiekonflikter, venskaber og kærlighedsforhold og viser, at livet nogle gange har en mørkere side.

Schorsch og Valle er musikentusiaster og bedste venner - og det afspejles i deres lyd. På denne efterårsturné medbringer de den seneste EP, ”Wasco”, der er indspillet på den amerikanske vestkyst.

Old Mrs. Bates inviterer til en fejring af musikken og livet!

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Basement, Enghavevej 42, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .