A mindful and groovy day

17 nov 2019 kl. 13:00 - 17:00

BodyReformer, Bagsværddal 13, 1. sal, 2880 Bagsværd

A mindful and groovy day

  • Brug søndagen på at komme helt ned i gear

En søndag med fokus på dig, på at være god ved dig selv, og komme helt ned i tempo.

En søndag for dig der trænger til at lade op, bevæge dig - og lade dig bevæge.

En søndag til dig, som ønsker mere ro og nærvær i din hverdag og dit liv.

En søndag til dig, som har brug for en time out.

Vi kombinerer mindfulness, GROOVE og meditation

  • Lette guidede nærværsøvelser
  • Groove på den milde måde
  • Meningsfuld omsorg for dig selv
  • Berigende selskab i smukke omgivelser
  • The, frugt og snacks
  • Goodie-gave og notesbog

Medbring skrivegrej, drikkedunk og blødt behageligt tøj. Der er mulighed for at tage et bad, så tag evt. et håndklæde med.

Hvad er GROOVE?
GROOVE er en nem og livsbekræftende måde at bevæge sig på. Vi danser til de samme rytmer men udtrykker os på hver vores måde. GROOVE er en øvelse i at lytte til din krop og til musikken, og en øvelse i at udvikle dit eget bevægelsesmønster. Du kan ikke gøre det forkert, for GROOVE handler om at du skal have en fest med at bevæge dig.

Hvad er mindfulness og nærværsøvelser?
Mindfulness er evnen til at være tilstede og nærværende i nuet. Der kræves ingen forkundskaber, blot at du har lyst til at modtage guidning ind i roen og nærværet med dig selv. Mindfulness giver dig mulighed for at skabe bevidsthed om hvad der er vigtigt for dig lige her og nu. Mindfulness er en bevist effektiv måde at håndtere og forebygge stress og øge livskvaliteten generelt.

I en guidet meditation går vi hver for sig og samtidig i fællesskab på opdagelse i vores indre. 

Der kan fx. indgå en kropsscanning, hvor jeg inviterer dig til at sende din opmærksomhed trin for trin, under min guidning, rundt i din krop. Lette vejrtrækningsøvelser, så som at give åndedrættet opmærksomhed vil også indgå.

Der kræves absolut ingen forkundskaber, blot interesse og nysgerrig på at prøve.

Hvem er vi?
Din mindfulness-instruktør er Britta Wilfert, psykoterapeut Emotions Fokuseret Terapi og kropsterapeut udd. v. Body-sds, se mere på www.wilferts.dk eller find wilferts på facebook og instagram

Din GROOVE Facilitator er Mette Oscar Pedersen, der til dagligt underviser i Gladsaxe, Lyngby og Bagsværd. Se mere på Get Grooved www.getgrooved.dk eller på Facebooksiden Groove i Gladsaxe, Facebookgruppen Get Grooved eller Instagram Praktfugl