A Night at the Theatre

eventet sluttede

A Night at the Theatre

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

31 maj 2014 kl. 21:00 - 01 jun 2014 kl. 02:00

Beskrivelse

Hush Hush Copenhagen præsenterer:

"A Night at the Theatre"

Oplev et comeback af dimensioner når det danske event-koncept Hush Hush Copenhagen vender tilbage på den danske nattelivs-scene med et brag på Nørrebro Teater!

Vinnie Who (DJ-set)

Buda (Lulu Rouge)

Hush Hush Soundsystem (Zohdy & Lehmann)

Når man er i teateret, så kalder det på forskellige kunstformer, og det vil ikke blive glemt! Gæsterne vil kunne se frem til at se acts af minimum 4 forskellige kunstformer, og det nyklassiske photo shoot med Mads Damgaard er ligeledes tilbage!

STUHR Coiffure står for stylingen af de kvindelige gæster, Summerbird forkæler ganen med eksklusive chokolader igennem aftenen og i løbet af aftenen kan du slukke tørsten til Carlsbergs Stand Out Collection, hvor blandt andre Vinnie Who har designet en flaske.

Vær hurtig! De første 7 borde er reserverede før de kom til salg, og der er udelukkende forsalg på denne event. Det er IKKE muligt at købe entré i indgangen!

For borde: e-mail cgg@hushhushcph.com

Bliv medlem på www.hushhushcph.com og bliv opdateret på kommende events.

Lokation

Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .