spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

A Night in New Orleans - Mardi Gras Party 2018 Aarhus

Afholdt event

A Night in New Orleans - Mardi Gras Party 2018 Aarhus

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

17 feb 2018 kl. 19:00 - 18 feb 2018 kl. 05:00

Beskrivelse

En Mardi Gras fest du har ventet på i hunner år! HeadQuarters & A Night in New Orleans slår dørene op for et festbrag du sjældent vil glemme under Vinterjazz 2018. Selvom det er koldt og blæsende udenfor, bliver der hedt, som en varm sommerdag i New Orleans.

HUSK AT KOMME UDKLÆDT! Skal festen nærme sig det årlige karneval i New Orleans kræves det lidt af jer deltagere. Find din glimmer maske, din gamle paryk og andet godt frem og lad os vise at Danmark godt kan være med.

Aftenens husorkester, The Vooo Ca Ray, består af Emil Otto på croonsome vokal og klaver, Søren Pedersen på trommer, Adrian Christensen på kontrabas, Jonathan Bruun Meyer på trombone og Scott Westh på trompet. Som special guest i aftenens anledning, vil selveste Gregory Boyd være med på scenen. Han har blandt andet indspillet med store musikere som Dr. John, Jon Cleary og mange flere - og hvis man husker hans optræden til A Night In New Orleans tilbage i oktober 2017, så er man ikke i tvivl om at “the spirit of New Orleans” vil være til stede i egen person!

Program:

19.00: Dørene åbner

20.00: TBA

21.00: The Vooo Ca Ray feat. Gregory Boyd (DK/US)

23.00 - 05.00: HQ Club Night

A Night In New Orleans - Mardi Gras Party 2018 fejres ikke kun i Aarhus. Dagen før - fredag d. 16. februar - skydes festen af i KBH på Huset-KBH, med bl.a. Sascha Masakowski og Jazz Five på plakaten.

Lokation

HeadQuarters , Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .