spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

A Night in New Orleans meets Big Chief Red Top!

Afholdt event

A Night in New Orleans meets Big Chief Red Top!

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

17 maj 2018 kl. 21:00 - 18 maj 2018 kl. 03:00

Beskrivelse

ANiNO & Team HQ presents: A Night in New Orleans meets Big Chief Red Top!

I denne sidste udgave af ANiNO inden Aarhus Jazz Festival til juli, får husorkesteret besøg af frontmanden for The Wild Troublemakers (NOLA AARHUS), nemlig Big Chief Red Top!
Hermed vil vi blande det bedste second line funk, rock’n’roll, ragtime og boogie sammen til en helt speciel spicy gumbo, som du slet ikke finder andre steder på en torsdag aften i Danmark!

Således består The Vooo Ca Ray denne aften af; Emil Otto på croonsome vokal og klaver, Adrian Christensen på kontrabas, Jonathan Bruun Meyer på trombone, Scott Westh på trompet og på trommer Kasper Brinck aka Big Chief Redtop!


Tag en ven, din honey eller noget helt tredje under armen, og oplev nogle af Aarhus’ mest dedikerede New Orleans musikere guide dig igennem et bredt udvalg af spirituals og fonky tunes.

- Og psst… husk at købe din billet til en flad halvtreller i forsalg allerede nu, hvis du ikke vil risikere, at gå forgæves på aftenen.

Ses til fremragende stemning, fremragende musik og masser af HurriQanes!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ Garderobe: 20 kr.
➤ Kærlighed: 100P

♥ Team HQ

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .