spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

A Night In New Orleans w. Special Guests

Afholdt event

A Night In New Orleans w. Special Guests

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

16 nov 2017 kl. 19:00 - 17 nov 2017 kl. 03:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

FEAT. CHRISTIAN BUNDGAARD!

OBS. Billetten er inkl. gratis garderobe.

Efter en bragende succes nok engang med totalt udsolgt hele aftenen i oktober, er det atter en gang blevet tid til "A Night in New Orleans" på HQ!

"A Night in New Orleans"er et koncept der skal være med til at sprede budskabet om den gode musik fra jazzens hovedstad, i Aarhus. Denne aften får publikum serveret en række lokale musikere, der specielt har hengivet sig til netop denne genre.

HQ’s NOLA husorkester, ”The Vooo Ca Ray”, tæller denne aften:
På klaver og ’croonsome’ vokal er Mads Mathias' unge lærling, Emil Otto. I hornsektionen finder man Jonathan Bruun Meyer på trombone, og på trompet Scott Westh – 2 blæsere man bestemt ikke kommer udenom, når man snakker New Orleans her i Aarhus. Det samme kan siges om trommeslager Søren Pedersen, der med sit excentriske udtryk ligger den groovy, sumpede bund man forbinder med NOLA. Rytmegruppen fuldendes af Aarhus egen super-funk bassist, Philip Akrofi.

Denne gang vil en af Danmarks helt store spirende blues stjerner feature husorkesteret – ingen mindre end pianist og sanger Christian Bundgaard! Den tidligere vinder af Danish Blues Challenge, har efterhånden spillet med et væld af store blues- og jazzmusikere både fra Danmark såvel som fra New Orleans, og med hans tilstedeværelse på scenen kan vi godt love jer en unik aften!

Vi har efter den enorme interesse, valgt at lande entréen på 50 kr. Der blev hurtigt udsolgt i døren sidst, og mange måtte desværre gå forgæves – derfor er der nu et FORSALG PÅ BILLETTER!
… og pssst, forsalget er faktisk allerede i gang, så skynd dig at sikre dig og dine venner en plads på dansegulvet inden billetterne er væk!
Desuden så sparer du garderoben, hvis du køber billet i forsalg.

Det bliver til en bred vifte af traditionals og funky tunes, der indbyder til liv, dans og fælles identitet på tværs af kultur og etnicitet. Det er levende, livligt og spirituelt… Vi glæder os til en aften i NOLA’s tegn med jer på HQ!

Arrangør

Lokation

HeadQuarters , Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .