spring til hovedindhold

A Tribute to Horace Parlan - Bülow/Bülow/Romme/Petri/Rifbjerg

A Tribute to Horace Parlan - Bülow/Bülow/Romme/Petri/Rifbjerg

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

28 dec 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Line-up: Christina von Bülow, (sax), Pelle von Bülow (guitar), Zier Romme (piano), Matthias Petri (bas), Frands Rifbjerg (trommer)

Koncerten er en hyldest til den legendariske pianist, Horace Parlan, og fejrer hans bidrag til den internationale jazzscene med hans karakteristiske musik, der spænder fra blues til bop.

Amerikanske Horace Parlan var en bemærkelsesværdig musiker, og også en kunstner med en særlig tilknytning til Danmark. Dansk gift flyttede Parlan til København i 1972, hvor han boede indtil sin død i 2017. Hans tilstedeværelse i Danmark berigede landets musikscene og efterlod et stort aftryk på den danske jazzkultur.

Muligheden for at opleve Parlans musikalske arv bliver leveret af en kvintet med saxofonisten Christian von Bülow i spidsen. Hun spillede med Parlan de sidste år af hans liv.

Horace Parlan udviklede en unik spillestil, der omfattede en stærk venstrehåndsteknik. Hans karakteristiske akkordstrukturer og swingende rytmer blev kendetegnende for hans musik. Gennem sin karriere samarbejdede han med nogle af jazzens største navne, f.eks. Charles Mingus. De tidlige indspilninger på Blue Note Records grundlagde hans ry som en betydelig musikalsk kraft. Parlan var også en succesfuld bandleder og komponist med jazz standards som "Blues for Gigi" og "Headin' South".

Den stærke kvintet, der giver publikum mulighed for at opleve Parlans musikalske arv live, består af Christina von Bülow, (sax), Pelle von Bülow (guitar), Zier Romme (piano), Matthias Petri (bas) og Frands Rifbjerg (trommer).

- Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

- Læs mere om Amagerbro Jazz på www.amagerbrojazz.dk

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder