A Very Big Band feat. Mads Mathias - Copenhagen Jazz Festival 2018

15 jul 2018 kl. 15:00 - 17:00

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg


VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil også altid være billetter til salg i døren.

I dag kan I lytte til et de bedste semiprofessionelle bigbands i hovedstadsområdet på Stationen.

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister - f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.

Solisten i dag er crooner og saxofonist, Mads Mathias.

Mads Mathias er opvokset i et hjem med klaver og 34 andre instrumenter, som han har udforsket, siden han kunne kravle. Saxofonen blev hovedinstrumentet i 11-årsalderen, og som 20-årig blev han optaget på Rytmisk Musikkonservatorium, hvorfra han fik en diplomuddannelse i 2007.

I 2012 udkom debutsoloalbummet "Free Falling", som skaffede ham en Danish Music Award for 'Årets Nye Navn', en 'Honourable Mention Award' ved en af verdens største sangskriverkonkurrencer, solistpriser, anmelderroser og airplay på P1, P4, P8 JAZZ. Som sanger optræder Mads Mathias udover egne orkestre med DR Big Bandet, Tivoli Bigband og Six City Stompers.

Koncert & Mad

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten (og dermed også sikre dig lige den plads, du har lyst til…)

Vi serverer hver dag en Dagens Tallerken (tapas) i tre varianter: almindelig, vegetar og veganer.

Maden varierer hver dag. Men der vil altid være lidt varmt, koldt, lækker salat, lidt ost, pølse - og hvad vi nu ellers hitter på. Serveres med brød og smør. Et måltid, du helt sikkert bliver mæt af!

VIGTIGT!
Hvis du ønsker at spise inden koncerten og sikre dig en god plads i salen, SKAL du komme SENEST kl. 13.30. Vi serverer IKKE mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

BEMÆRK, at salg af madbilletter slutter kl. 12 på dagen for koncerten.

Koncert

Salg lukket


Koncert & Mad

Salg lukket