Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Aalborg Drag Fest: Halloween Show på Aalborg Streetfood

Afholdt event

Aalborg Drag Fest: Halloween Show på Aalborg Streetfood

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

28 okt 2023 kl. 20:00 - 29 okt 2023 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Drag halloween show med et twist! Oplev nogle af Danmarks største drag stjerner, pole-dancing og burlesque, når Shamelezz indtager den store hal på Aalborg Streetfood. Det er mere end 2 timers underholdning, der vil tage dig igennem alle følelserne og vise, hvor fantastisk drag er. Her er alle velkomne uanset om de er helt nye til at opleve et drag show eller har været afsted før. 

SHOW OG CAST
Aftenens vært og producer: Mizz Privileze

Cast: Afabulous Allies / Cecer / ION / Morgana Le Fay / Lathisya Adore / Luke Ravens / Taylor Diamandis / Thanh Linkin

Efter det eventyrlige show, fortsætter den skræmmende gode stemning med et hot dansegulv til de største pop-hits gennem tiden. Til midnat kåres "bedste kostume", så hop i din udgave af et halloween outfit og glæd dig til en magisk aften! (alle er velkomne som de vil, så ingen krav om outfit/kostume)

TID OG BILLETTER
Dørene åbner kl. 19.00. Inden da kan du spise lækker mad fra en af madboderne. Show fra 20-23. Herefter DJ set 23-00.30.

&ab_channel=MizzPrivileze


INFO,
TILGÆNGELIGHED & SIKKERHED 
Showet er stående med begrænset siddepladser på balkonen. Der er kørestolsvenlig adgang til både show og toiletter, hvor der er rampe. Der vil være vagter hele aftenen og natten. Ingen form for had eller diskrimination accepteres. Oplever du dette, kontakt med det samme vagterne i døren, Mizz Privileze eller en anden medarbejder fra Aalborg Street Food. Vi anbefaler min. 15 år til showet. Min 18 år efter 23.00. Showet afholdes på dansk, mens mange performances til være på engelsk. 

Love and glitter,

Team Shamelezz & Aalborg Streetfood

Arrangør

Mizz Privileze er en dansk drag stjerne, der er særligt kendt fra TV2's 'Danmark Har Talent', hvor det blev til en finaleplads. Dronningen laver underholdning fuld af overraskelser, hjerte og humor, og har været nomineret til både årets drag og årets LGBT+-person. Som drag iværksætter, er Mizz med til at producere shows rundt omkring i landet og kan bookes til events på mizzprivileze@gmail.com.

Lokation

Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken, Skudehavnsvej 35-37, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .