spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Aalborg Drag Fest Maj 2022

Afholdt event

Aalborg Drag Fest Maj 2022

Fra DKK 35,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 20:00 - 22 maj 2022 kl. 02:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

SHAMELEZZ INDTAGER AALBORG

Aalborg Drag Fest vender tilbage med endnu mere glitter, drag og flere performere end nogensinde! Glæd dig til et spektakulært show og en aften uden skam, når vi blander drag, cirkus og dans for at give dig en magisk oplevelse. 

Vært og producer: Mizz Privileze

Performere: Annie Rection  / Cecer / Di Di Cancerella / Life Goofer / Michiel Tange van LeeuWen / Lathisya Adore / Morgana Le Fay & Loretta 

Dørerne åbner kl. 19.00. Show fra 20.00-22.30. Efter showet er der dansefest indtil 02.30 med lækkert DJ set og ekstra overraskelser. 

Spar penge og køb adgang til efterfesten med i din billet. 

AALBORG POP FEST

4 hour dance party with the greatest pop-hits by DJ duo RomCum + pop-up drag and circus performances. 22.30-02.30. 

Arrangør

Mizz Privileze er en dansk drag stjerne, der er særligt kendt fra TV2's 'Danmark Har Talent', hvor det blev til en finaleplads. Dronningen laver underholdning fuld af overraskelser, hjerte og humor, og har været nomineret til både årets drag og årets LGBT+-person. Som drag iværksætter, er Mizz med til at producere shows rundt omkring i landet og kan bookes til events på mizzprivileze@gmail.com.

Lokation

Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken, Skudehavnsvej 35-37, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .