Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

AALBORG - Livekoncert med Beinir

Sidste chance
Event aflyst

AALBORG - Livekoncert med Beinir

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

22 jun 2024 kl. 16:00 - 16:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sanger og sangskriver Beinir har allerede spillet et væld afsolo koncerter som bl.a. opvarmning for Jonah Blacksmith, Stine Bramsen og Dopha. Nu har du muligheden for at opleve ham når han optræder på Salling ROOFTOP i Aalborg.

Om Beinir

Fra en tidlig alder har 23-årige Beinir spillet guitar og sunget for alle, der ville lytte. Med en drøm om et liv fyldt med musik forlod han det trygge Saltangará for at forfølge sin passion i Danmark.

Tidligere i 2023 udgav han sin første single, Greener, fra hans debutalbum. Sangen er skrevet i samarbejde med Søren Christensen (The Blue Van, Fallulah, Ameli Dot) og Anders Bønløkke (ZarPaulo, Alphabeat), gik #10 på dansk radio og handler netop om at omfavneforandring og det ukendte terræn. I februar fulgte han op med endnu en single, ’Romeo’, som fløj direkte i rotation på P4.

På livescenen er Beinir tidligere blevet rost af både Gaffa og Bands of Tomorrow. Bands of Tomorrow gavham 4,5 ud af 5 stjerner for hans koncert på Uhørt og skrev: “Alene på scenen indtog færøske Beinir scenen med sin guitar og leverede en af lørdagens bedste koncerter". Med imponerende guitarspil og en drum-pedal, fyldte Beinir Skatescenen ud med sin fantastiske sangstemme og velskrevnenumre.

Arrangør

Salling i Aarhus og Aalborg er et stormagasin med stor fokus på god service og at skabe den bedste helhedsoplevelse for kunden. 


På toppen af Salling i både Aarhus og Aalborg kan du besøge vores unikke Salling ROOFTOP med den bedste udsigt over byen.
Du finder både restaurant, caféområde og bar med lækre serveringer samt en tribune og sceneområde, hvor der i løbet af året bliver afholdt spændende events og koncerter.

På Salling ROOFTOP har vi både mulighed for at afholde events udenfor, og indenfor. Du kan altid se på den pågældende event hvor det finder sted.

Lokation

Salling Aalborg, Nytorv 8, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .