spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

AALBORG - Vin & investering med Signe Lønholdt og Laudrup vin

Afholdt event

AALBORG - Vin & investering med Signe Lønholdt og Laudrup vin

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

12 mar 2024 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Foredrag med aktiementor Signe Lønholdt og vinsmagning med Laudrup vine

Har du nogensinde overvejet, hvordan du kan komme i gang med at investere, men tænkt: "Hvor starter jeg, hvordan gør jeg, og åh, det er lidt uoverskueligt?"


Så har du nu muligheden for at komme til foredrag på Salling ROOFTOP og møde aktie- og investeringsmentor Signe Lønholdt, som gør investering både spændende og tilgængelig for alle.

Alt dette kombineres med en hyggelig og lærerig vinsmagning med Laudrup Vine, som siden 1993 har importeret vine, hvor især kvaliteten er i topklasse.

Hvad kan du forvente?

 • At blive klogere på hvornår det er det rette tidspunkt at købe aktier på.

 • Indsigt i enkle og klare strategier, som du kan bruge til at træffe informerede investeringsbeslutninger uden behov for komplekse beregninger eller forvirrende grafer.

 • Konkrete råd til at komme i gang med det samme, uden at skulle over det bjerg af information, der ligger på nettet.

 • En introduktion til Laudrup vines europæiske hvidvins univers, hvor du får lejlighed til at smage på spændende vine fra både Tyskland, Østrig, Spanien og Frankrig. Vine som især egner sig godt til fisk, skaldyr samt grønne retter.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

Salling i Aarhus og Aalborg er et stormagasin med stor fokus på god service og at skabe den bedste helhedsoplevelse for kunden. 


På toppen af Salling i både Aarhus og Aalborg kan du besøge vores unikke Salling ROOFTOP med den bedste udsigt over byen.
Du finder både restaurant, caféområde og bar med lækre serveringer samt en tribune og sceneområde, hvor der i løbet af året bliver afholdt spændende events og koncerter.

På Salling ROOFTOP har vi både mulighed for at afholde events udenfor, og indenfor. Du kan altid se på den pågældende event hvor det finder sted.

Lokation

Salling Aalborg, Nytorv 8, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .