Aarhus Bluesforening Præsenterer: Martin Blom Trio

24 feb 2018 kl. 20:30 - 23:30

Casa V58, Vestergade 58, Aarhus C 8000

Dørene åbner ca. kl. 19.30 - evt. medlemsrabat vil blive udbetalt ved indgangen mod forevisning af gyldigt medlemskort til Aarhus Bluesforening eller en af bluesforeningerne i Jysk Bluesnetværk.

Bluesguitaren møder danske sange, sproget bliver taget under kærlig behandling, og elektriske udladninger får følgeskab af akustisk lyd, når guitaristen Martin Blom og band drager ud på landets spillesteder.

Martin Blom er bluesguitarist med slideguitaren som trofast følgesvend. Han er også sangskriver med tæft for det danske sprog og hang til rootsrock.

Martin Blom Trio udgiver i starten af 2018 en digital EP med danske sange i elektriske rocktrioudgaver. EP’en bliver efterfølger til albummet ”Sange fra ødekirken” (2016).

Med den kommende EP og ”Sange fra ødekirken”, er Martin Blom gået ind i et dansk tekstunivers. Samtidig tager den gode melodi favntag med bluesguitarens insisterende nærvær. Den akustiske guitar er stemt både dybt og højt og lægger bund i nogle af sangene. Men mest af alt er det den elektriske guitar og slideguitar, der sammen med resten af bandet skaber den blå og lyriske atmosfære.

Martin Blom Trio er:
Martin Blom, guitar, vokal (spiller også med bl.a. bluesbandet Trouble Cats, Cash i kirken, Kvartetten)
Henrik Kunz, bas (spiller også med bl.a. Perry Stenbäck og Dekadansorkestern)
Esben Bach, trommer (spiller også med bl.a. Grarup All Stars og Organic3)

Martin Blom Trio er sange, der bygger på rootsrock og blues. Det er også indimellem en satirisk samtidsvise, der læner sig op ad en dansk sangtradition og sange med samfundskritisk snert og tråde tilbage til beatmusikkens lømmelalder. Og så er det bluesguitar og klassisk rocktrioformat.

I 2016 udgav Martin Blom albummet ”Sange fra ødekirken” - indspillet i en nedlagt kirke i Rebild. 11 egne danske sange, som for eksempel ”Vinterdag” - om længslen og den kolde himmel, ”Drømmer 71” – om at være 16 år i 1971 og være klar til gribe 60ernes fatamorgana, og ”Workin’ Poor Mans Blues” – en god, gammeldags protestblues. I 2014 udkom albummet ”Crossing The Water”. En plade med egne engelske sange med inspiration fra americana, blues, country og rootsrock.

www.martinblom.dk
www.facebook.com/musicmartinblom
www.youtube.com/musicmartinblom

Billet

Salg lukket