eventet sluttede

Aarhus Brætspilsfestival '22

DKK 20,00 - DKK 700,00

Sted

Dato

04 mar 2022 kl. 17:00 - 06 mar 2022 kl. 17:00

Beskrivelse

Til Aarhus Brætspilsfestival er du velkommen både et par timer og i flere dage. Her er masser af plads til både store og små, nysgerrige og øvede. 

Alle billetter pålægges et gebyr på  (6% + 3,99,-). Alle priser er pr. person. 
Bliver du forhindret refunderer vi billetter til og med 1. marts 2022

Til vores familiesøndag er det endnu billigere at tage børn under 12 år med og hele dagen har festivalen særligt fokus på hele familien. 

Vi anbefaler at du forudbestiller sandwich og/eller aftensmad, hvis du gerne vil købe det under festivalen. Så er vi sikre på, at der er nok til alle.

Aarhus Brætspilsfestival er et af Skandinaviens største brætspilsbegivenheder og her er plads til alle uanset niveau og alder. Vi står klar til at hjælpe nybegyndere i gang og give de garvede plads til at folde sig ud. Uanset som du kommer til Aarhus Brætspilsfestival for at prøve de sjoveste, nyeste, bedste, sværeste eller hyggeligste spil, så har vi noget, der passer til dig. 

Arrangør

Aarhus Brætspilsfestival er en forening drevet af en håndfuld frivillige entusiaster. Vores primære formål er at skabe en weekend, hvor det analoge brætspil og festlige samvær omkring brætspillet er i fokus.

Den første festival løb af stablen i 2017 og fik overvældende ca. 400 besøgende. I 2018 besøgte knap 700 gæster, og vi skruede op for aktiviteter for børn og familier. I 2019 steg  volumen på festivalens spilbibliotek og aktivitetsprogrammet. Vores nye Spilstart-system gav gæsterne mulighed for at dele spilleglæden med hinanden, og alt dette hjalp os med at runde hele 800 besøgende.

Lokation

Aarhus Hostel Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .